Couleur Café 2019

Dub Forest #1

Vrijdag • Dub Forest • 16:00 - 01:00

Dub Forest #1
Country:
België
Genres:
Dub, Reggae

powered by The Roots Corner Soundsystem

De Dub Forest verwelkomt 3 dagen lang verschillende nationale en internationale dub artiesten op Brusselse bodem. Alle artiesten spelen op The Roots Corner Soundsystem : een krachtige geluidsinstallatie, handgemaakt door de Brusselaren Jah Piet en Léo, organisatoren van de Belgian Dub Community feestjes. De eerste dag staat in het kader van Belgische artiesten en crews. De 2 volgende dagen serveren we je een internationale mix van getalenteerde producers en selectors uit o.m. Engeland, Hongarije, Frankrijk en Griekenland.

Vibes on, Dub it !

Gamma Sound 
Een ware pionier van de Brusselse dubscène bestaande uit 2 getalenteerde producers; Hi-Fif & N-Tone, samen representeren ze bijna alle aspecten van de dubcultuur. Op hun indrukwekkende soundsystem spelen ze een gevarieerde selectie van roots tot heavy-steppers, inclusief enkele huisgemaakte producties die je absoluut niet mag missen!

Liège Dub Faction
Met hun pompende mix van roots en dub, verspreiden deze Luikenaren een overdosis aan goede vibes en liefde. Maak je klaar voor een stomend dansfeest dat ongetwijfeld nog lang zal nazinderen.

Mighty Patch feat. MicMo Lion
Het Belgische multi-talent Mat a.k.a. Mighty Patch is saxophonist, selecta en producer. Hij wordt bijgestaan door de Malinees Sory Ibrahim Sombounou aka MicMi Lion die met zijn krachtige flow alle soorten stijlen en rijmen aankan. Met hun jarenoude passie voor dub zijn ze uitermate gekwalificeerd om de Dub Forest helemaal de vernieling in te spelen.

Reservoir Dub ft. Jamma Dim
Reservoir Dub is een crew van selecta’s en muzikanten die al een tiental jaren actief zijn in het Brusselse. Het collectief stuurt ons selecta Jokah Jeff en Jamma Dim aan de trompet, samen zullen ze de grond onder de Dub Forest doen beven met hun roots, reggae et UK.

The Roots Corner Soundsystem (hosting Couleur Café Dub Forest)
Een Brussels collectief dat in 2005 opgericht werd door 2 rasechte vinyl selectors en verzamelaars. Pierre en Leo vonden elkaar in hun gedeelde passie voor reggae en het organiseren van uitbundige feestjes en evenementen. Het collectief verwierf zijn huidige identiteit wanneer MC BabbaJah in 2013 besloot de 2 heren bij te staan met zijn krachtige stem.  Met hun gezamenlijke passie voor roots, reggae en dub zijn ze toonaangevend in de Belgische scene en dé ideale gastheer voor de Dub Forest.


Discover artists on