Couleur Café 2019

SupAfly Collective & friends

Vrijdag • Red Bull Elektropedia Black Stage • 17:00 - 01:30

SupAfly Collective & friends
Country:
België
Genres:
Bass, Hip hop, Soul

6 girls behind the decks

Net als vorig jaar vind je op #CoulCaf18, naast de bekende Red, Blue en Green stages, een vierde podium dat volledig in handen is van DJ’s. In samenwerking met Red Bull Elektropedia, het meest toonaangevende platform voor alles wat elektronische muziek en hiphop betreft, trakteren we het publiek 3 dagen lang non-stop op een draaitafelhoogmis met talloze special guests en surprise performances. Elke dag staat 1 DJ-collectief aan het roer. Te beginnen op vrijdag met Supafly Collective.

Supafly moet zowat het enige 100% vrouwelijke DJ-collectief in België zijn. Fatoosan, Young Mocro, Vaneeshua en MikiGold: elk met hun eigen achtergrond hebben ze een hart voor hiphop, funk, soul & afro. Hun stevige reputatie achter de decks kregen ze door moeiteloos classic rap met frisse beats en trap te combineren, zoals ze wekelijks bewijzen in hun Bruzz-radioshow. Daarnaast organiseren ze geregeld hun eigen events in Brussel en stonden ze al in het voorprogramma van toppers als Ghostface Killah, Us3, Dilated Peoples en Zap Mama.
Zij nemen twee exclusieve internationale guests mee:

Rita Maia, Lisbon-raised en London-based, vulde haar platenbakken met parels van over de hele wereld en heeft intussen ook haar eigen show op Gilles Peterson’s Worldwide FM. Haar stijl is gebaseerd op connecties tussen ritme en cultuur, heden en verleden, met een speciaal plekje voor UK en Afro sounds.

DJ Sandra Omari is een van de hipste multi-genre DJ’s van de Londense scene. Ze speelt alles van hiphop tot afrobeat en heeft de gewoonte om elk feestje helemaal de vernieling in te spelen. Als resident van SupaDupaFly, RockTheBelles, 211Girls and Boxpark mocht ze ook al talloze guest mixes maken voor Reprezent Radio en BBC1 xtra.


Discover artists on