Couleur Café 2020

Namasté Village

Namasté Village

Even nood aan bezinning? Begeef je dan naar de Namasté Village: sinds dit jaar uitgebloeid tot een heus dorp. Je kan er een oase van rust vinden waar de eeuwenoude geheimen van ultieme relaxatie worden onthuld.

 • Tai Chi: een eeuwenoude gevechtssport met therapeutische krachten, zowel fysiek als pyschologisch. Vlady Stevanovich laat de de lichamelijke en mentale druk wegvloeien, door middel van kalme, precieze en vloeiende bewegingen.  Geïnspireerd door de natuur en de elementen rondom ons, vinden mensen de link tussen de aarde, hemel en zichzelf.  
   
 • Qi Gong: is voor de Chinese samenleving wat yoga is voor de Indische. Meer dan enkel gymnastiek wordt het beschouwd als een levensstijl die niet enkel de gezondheid maar ook de zelfontwikkeling ten goede komt. 
   
 • Nia class: een techniek de voordelen van dans, gevechtssport en zelfbewustzijn combineert. Op stimulerende en opwekkende muziek, laat je jezelf ontwaken en maak je plezier.
   
 • Bhakti Yoga: letterlijk vertaald als de kunst van de eeuwige liefde, is dit inderdaad de yoga van het hart. Want geluk is toch vooral binnenin te vinden. Deze fysieke experimenten worden aangeleerd door B.K.S. Iyengar yoga,
  gebaseerd op een specifieke nadruk op de opeenvolging van houdingen, lijnen en volharding.
   
 • Intuïtieve dans: ga mee op reis naar het hart van je ware zelf. Resoneer meer op de muziek en druk jezelf uit met intuïtieve bewegingen tijdens het dansen. 
   
 • Initiatie Thaise massage: leer de basisbewegingen van de Thaise massagekunst. 
   
 • Sound Yoga: yoga betekent unie, een nieuwe connectie met uw eigen diepste zelf. Naast de posturale yoga, de bekendste vorm in Europa, zijn er in India vele andere manieren om onze omgeving en zelf te verbinden.  In Nada Yoga, of Sound Yoga, gebruiken we de stem om te relaxeren en te herbronnen. Je moet hiervoor geen muzikaal talent hebben, enkel je eigen stem durven gebruiken en aanvaarden. 
   
 • Introductie tot Tibetaanse bowls: via geluiden volledig relaxeren en mijn welzijn vergroten? Het kan via sono-therapie en tips, dankzij het sleutelelement: de Tibetaanse bowl! 
   
 • Om Shanting: het OM-geluid wordt al gezongen sinds mensenheugenis. Dit geluid draagt een hoge vibratie mee en staat ons toe in de diepte te harmoniseren. Participeren in een circel OM-chanting helpt om emoties vrij te laten, en negatieve gedachten en energie kwijt te raken. Achteraf voel je gewoon de vrede, vreugde, harmonie en verbinding.
   
 • Meditatie-initiatie: relaxatie en bewust ademen zorgen voor een extra focus en vrede met jezelf en het moment. 
   
 • De andere en ik: hoe we ons met elkaar verbinden door middel van oogcontact, aanrakingen, beweging. Hoe vertaal ik mezelf naar iemand anders en hoe verwelkom ik de andere?
   
 • Mel’s spirituele ontdekkingen: er is geen school nodig om in de spirituele wereld te stappen. Er zijn vele deuren en beoefenaars, maar het is niet makkelijk om te beginnen leren. In deze zone ontdek je allerlei verschillende praktijken om beter het alledaagse leven te begrijpen en geen opportuniteiten te missen. Stel vragen aan de tarot, luister naar wat de energie je vertelt en ontdek een wereld van genezende kracht.