Couleur Café 2020
Souk

Kuier rustig rond op onze befaamde Souk, een markt met zoals steeds fraais vanover de hele wereld maar dit jaar ook veel lokale designers en hippe startups.  Ontdek hieronder al enkele leuke standjes:

Shantikshop is een winkeltje met allerlei toffe producten zoals bloemenhemdjes, gekleurde hemdjes en gerecycleerde riemen gemaakt uit veiligheidsgordels van vliegtuigen. Cooler kan niet!

Chandra is een boetiek voor nomaden met een assortiment van wierook, kledij, ninja-schoenen, juwelen en nog veel meer! ‘Chandra’ betekent ‘Maan’ in het Hindoeïsme en zoals de maan is het boetiekje voortdurend in beweging. De familie achter de boetiek reist al een tiental jaren de wereld rond en maakt dit jaar een stop op Couleur Café!

Tokojoli is een winkeltje dat ambachtelijke producten rechtstreeks uit Indonesië importeert. Ze staan erop dat de producenten eerlijk gecompenseerd worden. In hun assortiment vind je onder meer decorstukken en muziekinstrumenten.

C’est T-Afric is een sociaal verantwoordelijk modemerk. Ze verkopen prachtige ambachtelijke T-shirts met Afrikaanse motieven. Het exact zelfde product zal je nooit twee keer in hun assortiment vinden, voor degenen die graag unieke kledij dragen is dit dus zeker een aanrader!

FARAMUS of KeepKeys is een revolutionair concept dat ervoor zorgt dat je je sleutels nooit meer kwijtraakt in je handtas! Het product bestaat uit 2 stukken magneet die op een prachtige manier zijn afgewerkt als kleine kunstwerkjes. Een magneetje bevestig je aan de binnenkant, de andere aan de buitenkant en je sleutel kan je aan de binnenkant vastmaken. Praktisch én stijlvol.

Sambalou is een Belgisch merk dat kwaliteitsvolle kledij uit 100% biologisch katoen en accessoires aanbiedt in kleurrijke en atypische collecties. Het symbool van het merk is een salamander die je overal terug kan vinden op de stijlvolle kledingstukken.

Ebenalou is een Senegalese ambachtsman die juwelen uit ivoor maakt. Hij verkoopt enkel unieke stukken die hij met de hand uitsnijdt in zijn atelier te Wépion, dichtbij Namen. Wie een uiterst uniek juweel of een accessoire wilt hoeft niet verder te kijken!