24 > 26.06.2022

11 House en techno DJ's op vernieuwde Black Stage

24 mei 2019

11 House en techno DJ's op vernieuwde Black Stage

House en techno waren twee van de weinige genres die nog niet te horen waren tussen de immense variëteit aan stijlen op Couleur Café. Tot nu, want de nagelnieuwe Black Stage krijgt niet alleen een visueel nieuw jasje maar ook een ongeziene line-up, met een verfijnde selectie indrukwekkende beatmeesters van hier en elders, elk met een eigen exotische kijk op techno en house.


Vrijdag krijgen we bezoek van de funky Nederlanders Awanto 3 en De Sluwe Vos, openen doen we met de Italiaanse discoheld Alfonso Mauro. Op dag 2 is het uitkijken naar de lokale heersers Kong & Gratts en Nosedrip, later die avond komen de Duitse melodische technolegende Dominik Eulberg en de Turkse global beatsbaas Mehmet Aslan langs. Zondag tenslotte beginnen we met het Leuvense wonder AliA en krijgen we hoog bezoek uit de UK, Portugal en Duitsland van respectievelijk Psychemagik, DJ Lycox en Bufiman. 

Deze straffe selectie op de Black Stage mag u niet vergeten wanneer u de weekendplanning begint op te maken. En dat kan vanaf vandaag op de timetable