Groot nieuws! Couleur Café brengt de zomer een stapje dichter met deze 12 nieuwe namen en een complete Dub Stage line-up. 

Te beginnen op vrijdag 23/6, met de adembenemende Jaz Elise, een jonge Jamaicaanse zangeres met een onmiskenbaar talent en een levendige stem. Ook het Brusselse M.CHUZI komt de eerste dag van Couleur Café opluisteren met hun zonnige afrobeats.

Zaterdag is het de beurt aan de Britse rapper ArrDee die zijn snelle opmars in de hiphop-scene kracht komt bij zetten. Goede electrovibes zijn verzekerd met de Brusselse producer Kuna Maze. Hij is helemaal klaar om zijn harmonieuze cocktail van jazz, hiphop en slow house te serveren. Op de Black Stage is het uitkijken naar de prinses van de amapiano, Uncle Waffles en de Oegandese Kampire, een waar icoon van de elektronische muziekscene in Oost-Afrika. 

Op zondag zal de Belgisch-Congolese zangeres, componiste en danseres Reinel Bakole voor een waar spektakel zorgen. 

De Dub Stage wordt ook dit jaar gehost door het Brusselse Reggaebus Soundsystem. Naast de eerder aangekondigde artiesten (Kanka, Dub Engine, Bisou, Wicked & Bonnny, King Shiloh, Iration Steppas, Joe Yorke & Eeyun Purkins en Atili) vervoegt ook nog Mahom het lijstje met zijn bloedhete riddims. De volgende stop is overzee met de Britse artiest Vandal, die echte underground hardtek en hardcore dub brengt. Little Lion Sound uit Genève brengt een onweerstaanbare mix tussen dub, dancehall en afrobeats. Om deze waanzinnige Dub Stage line-up compleet te maken komt rechtstreeks uit Jamaica, het legendarische reggae-icoon Anthony B met zijn heerlijke upbeat flows.

Ondertussen is de camping reeds 2/3 volzet. Meer nieuws volgt zeer weldra!