24 > 26.06.2022

5 x hiphop op #CoulCaf18

16 maart 2018

5 x hiphop op #CoulCaf18

De voorbije weken mochten we een reeks reggae-, soul- en worldnamen aankondigen, vandaag trekken we de urban kaart, met hiphop in al zijn facetten. Te beginnen met de duistere parel STIKSTOF. Een alom bejubeld derde album Overlast dat vanavond in een uitverkochte AB wordt voorgesteld en een Couleur Café-show op zondag 1 juli: de Brusselaars zijn goed op weg om nationaal erfgoed te worden.

Sinds Niveau4 in 2016 hebben de mannen er een goede vriendin bij, eentje die intussen de onvervalste koningin van de Belgische hiphop is geworden. We hebben het natuurlijk over Coely, die terugkomt om het onmogelijke te doen: haar verbluffende show van vorig jaar overtreffen. 

Over naar zaterdag 30 juni met The Underachievers, een duo uit Brooklyn, afkomstig uit dezelfde stal als Flatbush Zombies en Joey Bada$$. Conscious rhymes, opwindende beats en een dijk van een livereputatie: hiphop naar ons hart. 

Voor vrijdag 29 juni hebben we de soulvolle beats en  snedige rhymes van Oddisee en zijn heerlijke band Good Compny in petto, ware artiesten zoals we die graag zien komen op Couleur Café. Eindigen doen we in schoonheid met TheColorGrey, een Antwerps rastalent dat het midden houdt tussen gevatte rap en zwoele RnB. 

Ontdek alle namen hier