24 > 26.06.2022

70000 keer BEDANKT!

01 juli 2019

70000 keer BEDANKT!

"Eigen lof stinkt" zegt men. Maar deze complimentjes zijn dan ook niet aan onszelf gericht. Wel aan onze bloedmooie bezoekers. Dag op dag dertig jaar mag Couleur Café rekenen op de steun van het warmste, gulste en meest kleurrijke publiek van het land. En dat waren er veel dit jaar.

70.000 bezoekers op 3 zonovergoten dagen, meer dan 60 live-bands, 40 DJ's & dubcollectieven, 42 restaurants, duizenden lichtjes en 1 love. Ook deze uitverkochte zondag van Couleur Café was een voltreffer.

Met enkele typische Couleur Café-lievelingen zoals Tiken Jah Fakoly, Goran Bregovic, Protoje, Groundation, Amparanoia en The Cat Empire kon het niet foutlopen. Ook jonge helden als Martha Da'ro, Sampa The Great en Rejjie Snow speelden onvergetelijk straffe shows. De finale noten op de Red Stage waren - weliswaar met vertraging - voor Ms. Lauryn Hill. Wie de allerlaatste jus uit zijn voeten wou gaan dansen, kon gaan afsluiten bij de ge-wel-di-ge KOKOKO! of in de Black Stage, Dub Forest en Casa Bacardi. Wat een editie! 

Wij danken jullie tot het einde der dagen en beginnen alvast aan de 31ste editie te werken. 26, 27 en 28 juni 2020 zien we jullie graag terug onder het Atomium. Wie zo lang niet kan wachten, wordt op 18 oktober in de AB verwacht voor een herneming van Niveau4 XXL

De volledige aftermovie volgt spoedig. Geniet van de zomer!