24 > 26.06.2022

Alle info over tickets + steun het festival

30 april 2020

Alle info over tickets + steun het festival

Zoals iedereen intussen weet, valt de hele festivalzomer in het water door het coronavirus. Ook Couleur Café ontsnapt de dans niet. Er staan het festival dan ook moeilijke dagen te wachten. Gelukkig kregen we heel wat ontroerende berichtjes binnen van mensen die graag hun steentje willen bijdragen om de toekomst van hun favoriete festival te garanderen. Dat kan, en wel op de volgende manieren. 

Mensen die al een ticket hadden gekocht voor Couleur Café 2020 hebben drie opties. 

  • Hun ticket bijhouden voor Couleur Café 2021, dat van 25 tot 27 juni 2021 zal plaatsvinden. Zij dienen helemaal niks te doen en kunnen volgende zomer zonder meerkost naar Couleur Café komen. 
  • Hun ticket omruilen voor een voucher die kan gebruikt worden voor Couleur Café 2021 en/of 2022. Deze maatregel werd in samenwerking met overheid uitgewerkt voor alle festivals. Meer info vind je hier
  • Hun ticket (of een deel ervan) schenken aan Couleur Café als steun en alvast een nieuw ticket kopen voor de volgende editie. 

Alle tickethouders krijgen persoonlijk een mail met meer praktische info. Hou dus uw mailbox in de gaten. 

Mensen die nog geen ticket hadden gekocht voor Couleur Café 2020 kunnen het volgende doen: 

  • Een ticket kopen voor Couleur Café 2021! De ticketshop staat vanaf vandaag weer online! 
  • Een mooie sweater, T-shirt, tote bag of een van de vele andere merchandising-artikels kopen op onze webshop. 
  • Wil je graag iemand blij maken die het financieel wat moeilijker heeft door deze crisis? Koop dan een cadeaubon die uw vriend(in) of familielid kan gebruiken om zijn of haar ticket voor Couleur Café 2021 te kopen.

Wij danken nogmaals iedereen voor de warme woorden, hartverwarmende berichtjes en eindeloze liefde. Zonder jullie begrip zou er simpelweg geen Couleur Café meer zijn. Wij doen er alles aan om jullie op #CoulCaf2021 evenveel liefde terug te geven! 

Veel sterkte aan iedereen.