Couleur Café 2021

#CoulCaf17: Het feest blijft duren!

02 juli 2017

#CoulCaf17: Het feest blijft duren!

Yes, gisteren waren jullie opnieuw massaal op post en de artiesten in topvorm. De perfecte mix voor een geslaagde tweede dag van Couleur Café! 

The Roots, Baloji, Scylla, Demi Portion, Lefto,… toppers die stuk voor stuk zorgden voor een intens en explosief optreden!  En wat was Coely weer heerlijk! 

Ook het nieuwe Belgische aanstormende hiphop talent van Niveau 4, werd door jullie 14000 (!) kritische ogen goedgekeurd.  Zwangere Guy, L'Or Du Commun, TheColorGrey, Le 77, Darrell Cole, ISHA, Junior Goodfellaz & DJ Vega zullen jullie mind-blowing enthousiasme niet snel vergeten!

We hebben het nog altijd warm van de zomerse optredens van wereldsterren Oumou Sangaré, Emir Kusturica, Toots & The Maytals.  Yaniss Odua, overrompelde het publiek met zijn positieve vibes en iedereen shakete erop los bij de latino sounds van van La Dame Blanche, Tomi & su Timbalight en de Belgische afrobeats van Daniel Dzidzonu. Het onstopbare ritme van Sysmo en de tomeloze energie van Compact Disk Dummies maakten het feestje compleet. 

Tot 15u voor de derde en laatste dag van dit avontuur met twee ware reggaelegendes, Damian Marley en Alpha Blondy, straffe rappers als Kery James, Flatbush Zombies en Loyle Carner, Afrikaanse warmte van Jupiter & Okwess en veel meer! En wat gaat de soulstem van Lianne La Havas heerlijk staan in het prachtige groentheater van de Green Stage.