24 > 26.06.2022

#CoulCaf18, 66.000 keer bedankt! 

02 juli 2018

#CoulCaf18, 66.000 keer bedankt! 

Wat was deze laatste dag weer mooi, tot het boordje gevuld met muziek, zon en liefde. Terwijl de Belgische rap queen Coely de Red Stage plat speelde, betoverde Fatoumata Diawara de Green Stage met haar fabelachtige stem. De gulle warmte van de Caraïben daalde even later neer over het park toen Calypso Rose van wal stak: pure magie. Wat verderop was het de hiphop- en jazzblend van Masego die het publiek mocht verbazen.

De zon daalde onverbiddelijk neer achter het Atomium toen Ziggy Marley zijn familienaam alle eer aandeed op de Red Stage. STIKSTOF liet geen spaander heel van de Green Stage en bevestigden hun status van Brusselse rapheersers. We vergeten nog een pak andere topconcerten maar komen aan het einde, Chinese Man trakteerde op een audiovisueel pareltje en L'Or du Commun liet de rapfans een laatste keer feesten op strakke rhymes. Even later werden ook de meest onvermoeibare dansers de Secret bar uitgeborsteld, de Dub Forest liep leeg en de laatste fanfares borgen hun trommels op, nu wisten we zeker dat het een weekend uit de duizend is geweest. 

Omdat alle glimlachen de mooiste bedanking zijn, omdat elke danspas ook onze batterijen heeft opgeladen en omdat Couleur Café er alleen maar kan zijn voor en door jullie: 66.000 keer dank voor het mooiste Couleur Café-weekend in jaren. We zien elkaar terug op 28, 29 en 30 juni 2019 voor de 30ste editie van Couleur Café!