24 > 26.06.2022

#CoulCaf18 op kruissnelheid

01 juli 2018

#CoulCaf18 op kruissnelheid

De bevestiging. Na een onvergetelijk begin, was ook dag 2 een schot in de roos. Heerlijke temperaturen in het park en prachtige taferelen overal. De Rue du Bien Manger, Dub Forest en RBE Black Stage afgeladen vol, heerlijke fanfares en animaties door het park, jong en oud aan het spelen in de prettig gestoorde Kermesse en alweer zweterige feestjes in de Secret Bar. 

Maar er was ook muziek; Residente, El Caribefunk, Témé Tan, de Mamafoufou-DJ's en De Palenque à Matongé brachten de tropen naar Laken. blackwave. opende voor een afgeladen Red Stage, Leon Bridgesbetoverde de Green Stage, Juicy  was een knaller, Chronixx bracht reggae zoals dat hoort te klinken en Niveau4 bevestigde de status van hiphopthermometer van het land (zelfs zonder de jammerlijk zieke Blu Samu). Resultaat: bloedheet. Met veel trots mochten we ook het allerlaatste Belgische concert van George Clinton waarnemen: funkgeschiedenis! 

We vergeten nog een pak topconcerten maar kijken liever vooruit; we maken we ons op voor een zalige zondag die alleen maar kan bevestigen wat we al dachten. Couleur Café heeft zijn nieuwe thuis gevonden en iedereen voelt er zich duidelijk welkom. Er zijn nog een beperkt aantal tickets beschikbaar (met onder meer Young Thug, Ziggy Marley, Coely, Fatoumata Diawara en Masego)

Nog geen ticket? Op de website kun je voor vandaag nog een 1 Day- ticket kopen. De tickets kosten 42 EUR online of 55 EUR aan de deur.