24 > 26.06.2022

Couleur Café presents GATE

25 juni 2021

Couleur Café presents GATE

Eindelijk! Het langverwachte licht aan het einde van de tunnel schijnt nu elke dag feller. Couleur Café kan natuurlijk niet ontbreken tijdens deze nu al unieke zomer, en stelt trots een fonkelnieuw project voor. GATE is de naam, Anderlecht de plek, het laatste weekend van augustus en het eerste van september de timing.

Met een titel die bijna letterlijk de poorten van de vrijheid openzet en doet dromen van reizen, weet u ook meteen wat er u te wachten staat. Die unieke Couleur Café-blend van wereldwijde invloeden, eersteklas muziek en uitgelaten fans, zal op GATE wonderwel matchen met de impressionante industriële setting van Studio CityGate.

Noteer alvast vrijdag 2 juli in uw agenda, want dan gaat de GATE website online en kan u het volledige programma terugvinden en tickets kopen. Wat u al moet onthouden is het volgende:

Wanneer? Van donderdag 26 tot en met zondag 29 augustus en van donderdag 2 september tot en met zondag 5 september 2021.
Wat? Unieke zomerdagen volgens het beproefde Couleur café-recept: opwindende rap-, reggae-, dub-, soul-, jazz- en funkconcerten, alsook enkele geweldige DJ-sets van binnen- en buitenlands talent. Daarnast de typische Couleur Café-verrassingen: een warm decor, fanfares, heerlijk eten, coktailbars, kunst- en dansprojecten en veel ambiance. 
Waar? Studio CityGate, Klein-Eiland 1, 1070 Anderlecht. Deel van de geweldige Petite-Eiland zone, die van Anderlecht deze zomer the-place-to-be zal maken.
Voor wie? Een beperkt aantal gelukkigen die nog eens willen feesten alsof het 2019 was.
Website? Gate.couleurcafe.be (vanaf 2/7). Teken vandaag al present op het Facebook-event om als eerste op de hoogte te zijn. 
Prijzen? Alle tickets voor donderdagen, vrijdagen en zaterdagen kosten €18 (+€1.5 reservatiekosten) in voorverkoop. Aan de kassa zal u €25 betalen. De twee zondagen zijn gratis opendeurdagen, zonder concerten maar met een pák sfeer, allerlei speelse activiteiten en genoeg heerlijke hapjes en drankjes om naar hartenlust te blijven plakken.

Afspraak op vrijdag 2 juli, 8u00, voor een karrenvracht aan heerlijke namen. U kan vanaf dan ook proberen een ticketje te bemachtigen. Tot over een week!