24 > 26.06.2022

Droomstart voor Couleur Café

30 juni 2018

Droomstart voor Couleur Café

De zon scheen, de hangmatten lagen vol, de fanfares brachten de muziek naar het park, de danceworkshops in de Mamafoufou waren een schot in de roos en de wei was bezaaid met mooie, lachende mensen (wel 23.000 fraaie exemplaren).

Een kolfje naar de hand van TheColorGrey die met zijn smoothe rhymes en hypnotiserende flow het startschot voor deze 29ste editie mocht geven.Dubioza Kolektiv liet de Green Stage ontploffen met balkanbeats en een wodka-fontein en Angèle maakte haar reputatie van popprinses helemaal waar. De toon was gezet.

Mooier wordt een zomerdag niet, zou men dan denken. Maar dat was buitenAmadou & Mariam, Ibeyi, Mahalia, Togo All Stars, Melanie de Biasioen Oddisee gerekend. Stuk voor stuk droomconcerten. En dan hebben we het nog niet gehad over de Brusselse rapgod Damso, wat een show, wat een energie!  Makala, Di-Meh & Slimka,   Panda Dub  en Alborosie waren de perfecte afsluiter van deze memorabele startdag van #CoulCaf18.

Wie vandaag (terug)komt, moet zeker de splinternieuwe Dub Forest - waar het continu full house is- de Red Bull Elektropedia Black Stage en de talloze andere verrassingen checken.  1 Day en Combi 2 Days Tickets hier