24 > 26.06.2022

Dub Stage full line-up & nieuwe namen

04 mei 2022

Dub Stage full line-up & nieuwe namen

De Dub Stage wordt dit jaar groter, harder en feestelijker dan ooit tevoren, dankzij de hosts van Reggaebus en de impressionante geluidsmuur van het Franse O.B.F Sound System. 

Meteen ook 2 van de 9 nieuwe acts die we vandaag ontdekken op de Dub Stage. Op vrijdag 24/6 vervoegen onze legendarische zuiderburen van O.B.F, dubproducer Weeding Dub en de hosts van Reggaebus, geflankeerd door reggaeheld Omar Perry, de eerder aangekondigde Blackbird Sound System en Stand High Patrol DJ-set. 

Een dagje later knallen de bassen gewoon verder met de gepassioneerde selecta's van Natural Skanking, female force Sista Habesha en de Britse bazen van het genre Jah Observer en Aba Shanti-I. Zondag tenslotte keren de ceremoniemeesters van Reggaebus terug voor een soloshow en genieten we van de al een tijdje geleden aangekondigde Manudigital ft Caporal Negus en Zion Train. O.B.F mag het feestje afsluiten met Sr Wilson en Charlie P. 

Een ware droomaffiche voor iedereen met dub- en reggaebloed in de aderen, een niet te missen aanrader voor al de rest. Binnenkort meer nieuwe namen voor de Black Stage. Op de camping zijn er nog 500 plaatsen beschikbaar, ook de gewone combitickets gaan stilaan allemaal de deur uit. Haast je naar onze ticketpagina !