Couleur Café 2021

Een gedroomde nieuwe start

03 juli 2017

Een gedroomde nieuwe start

Dank u! De drie mooiste festivaldagen van het jaar zitten er weer op en we konden ons geen mooier begin van dit nieuwe avontuur inbeelden. Jullie waren talrijk, jullie waren mooi en jullie hadden plezier.

Het heerlijke eten en de vele animaties in het park werden met veel enthousiasme uitgeprobeerd en het decor was - zeker na zonsondergang - soms fabelachtig. Maar laten we niet vergeten waar het tenslotte om draait: de muziek. We hebben er een waslijst aan onvergetelijke topconcerten opzitten, ook op deze laatste dag. 

Caballero & Jeanjass die sinds onze eerste editie van Niveau4 in 2016 een enorme sprong gemaakt hebben, zorgden voor de ene moshpit na de andere. Jullie gingen - alweer - helemaal voor de bijl... Mooi ook hoe jong en oud weer helemaal smelt voor world music; Jupiter & Okwess stonden voor een hoop lachende gezichten. Ook grote kanonnen als Damian Marley en AlphaBlondy stonden op het appel maar het waren vaak ontdekkingen als Lil Dicky, Loyle Carner, Princess Nokia en Guts die Couleur Café maakten tot wat het is.

Tot slot nog even de DJ’s van Supafly Collective en Goodfellaz Sound System bedanken voor hun sublieme muziekmarathon met top DJ’s en andere genodigden op de Red Bull Elektropedia Black Stage.

Maar vooral dank aan jullie: voor jullie enthousiasme, de liefde en energie die jullie ons gaven, het respect voor elkaar en voor het prachtige park. Couleur Café is meer dan ooit 1 grote familie.
Wij blijven nog enkele weken nagenieten en schieten dan in gang voor #CoulCaf18.