24 > 26.06.2022

Een onuitgegeven elftal op #CoulCaf2022

16 maart 2022

Een onuitgegeven elftal op #CoulCaf2022

Laatste 100 dagen... ...voor Couleur Café eindelijk weer de festivalzomer in gang trapt. Ook dit bijzonder kleurrijk elftal zal van de partij zijn.

We beginnen lokaal met de fine fleur van de Belgische hiphopscene, Caballero & JeanJass op vrijdag 24/6. Later die dag komt ook het Britse saxofoonfenomeen Shabaka Hutchings langs met zijn band The Comet is Coming. Over naar zaterdag met 2 ware legendes: de Senegalese Youssou N'Dour, die voor de zevende keer het festival komt verblijden, en Amerikaanse soulmeester Lee Fields. Op de sluitingsdag van #CoulCaf2022 krijgen we nog de Kaapverdische zonnestraal Elida Almeida en de Zuid-Afrikaanse energiebom BCUC over de vloer. De Argentijnse kers op de taart heet vandaag Nathy Peluso, sinds enkele jaren de grootste ster van de latinowereld. 

Maar wie dacht dat het feestje daar stopt, heeft het mis. Dit jaar krijgen de DJ's immers een new and improved Black Stage als speelterrein, met als eerste vier bommetjes: Detroit house- en technolegende Carl Craig, de Frans-Britse muziekencyclopedie Gilles Peterson, de geweldige UK beatproducer Romare en Amsterdams afro-house genie Philou Louzolo, die vorige zomer voor een onvergetelijk feestje zorgde op GATE. 

Intussen zijn 4/5 van alle combicampingtickets en de helft van de gewone combitickets al weg. Wie graag blijft overnachten aan het Koning Boudewijnstadion, kan zich dus beter reppen naar onze ticketpagina.