Couleur Café 2021

Fally Ipupa, Tarrus Riley en Nathy Peluso

04 maart 2020

Fally Ipupa, Tarrus Riley en Nathy Peluso

Weinig festivals weerspiegelen zo goed de diversiteit van ons land - en in het bijzonder onze hoofdstad - als Couleur Café. Daarom is het ook uiterst belangrijk om jaar na jaar de affiche te spijzen met internationale muzikale parels die wat verder van ons bed staan.

Zeker als er iets te vieren valt, zoals 60 jaar Congolese onafhankelijkheid bijvoorbeeld. Fally Ipupa is de man die de honneurs mag waarnemen; nobele onbekende voor vele Belgen, een ware superster voor de Afrikaanse en vooral Congolese gemeenschap. Jonge fans gaan helemaal wild op zijn afro-trap hits met onder meer MHD, Aya Nakamura en Booba, de oudere garde kijkt dan weer nostalgisch terug op zijn periode met Congolese legende Koffi Olomidé. Wat u vooral moet weten is dat Fally garant staat voor een onvergetelijk feestje, zoals hij vorige week nog voor 20.000 schor geschreeuwde fans bewees in Parijs.

Meer goed nieuws nodig? Onze reggae en latinfans worden in de watten gelegd met Tarrus Riley, die met zijn moderne roots-reggae en heerlijke soulstem een waar idool is voor de reggaefans onder ons publiek, en het Argentijnse fenomeen Nathy Peluso, powerlady van de rap, r&b, soul én blues. Dat zijn alweer 3 nieuwe 100% Couleur Café-artiesten voor vrijdag 26/6! Ontdek alle aangekondigde namen hier