24 > 26.06.2022

Ibeyi en 4 andere nieuwe bevestigingen

28 februari 2018

Ibeyi en 4 andere nieuwe bevestigingen

De affiche van #CoulCaf18 is vandaag aangevuld met 5 nieuwe bevestigingen die de ‘Couleur’ van ons festival perfect invullen.

Vanavond staan de getalenteerde zusjes van Ibeyi in een volgepakte Ancienne Belgique. De fans die naast een ticket grepen, kunnen beginnen aftellen naar vrijdag 29/6, wanneer de dochters van Buena Vista Social Club-muzikant Anga Diaz hun in Afro-Cubaanse roots gedrenkte samenzang naar het park brengen. Later die avond komen de tien toptalenten van Togo All Stars even bewijzen hoe dol ons publiek is op funky afromuziek à la Fela Kuti. 

Zaterdag 30/6 is het uitkijken naar een nieuwe ster aan de soulhemel. Leon Bridges is nog geen 30 maar klinkt even authentiek en hartverscheurend mooi als Sam Cooke en Otis Redding samen. Voor opwindende Afrikaanse muziek moeten we bij Sidiki Diabaté zijn, vorig jaar nog kora spelend naast zijn vader Toumani tijdens het Lamomali-project van de Franse ster -M-. 

Op zondag 1/7 slaan we een andere richting in met de Amerikaan Masego, immens populair bij alles wat jong is en een hart heeft voor trap house jazz, een nieuw genre dat drijft op sax, beats en zwoele grooves. 

Ontdek hier de line-up.