Couleur Café 2021

J. Bernardt & be.focus

26 april 2017

J. Bernardt & be.focus

J. Bernardt, het soulvolle solo-project van Balthazar-voorman Jinte Deprez komt vrijdag naar Couleur Café! Hij vult de mooie lijst Belgische artiesten aan die dit jaar op onze affiche staan. Je herkent Belgisch talent aan het be.focus-label. Om James Brown te parafraseren : « Say it loud : ‘I’m Belgian & proud” ! Je herkent Belgisch talent aan het be.focus-label, te lezen als: sterk aangeraden door Couleur Café!

Baloji, Coely, Compact Disk Dummies of Roméo Elvis moeten we natuurlijk niet meer voorstellen, maar soms zijn artiesten erg bekend in een bepaald milieu of landsgedeelte, en willen we ze aan ons hele publiek voorstellen. Zoals Pura Vida, volgens sommigen de beste reggaegroep van het land, of de in salsa-middens op handen gedragen Tomi & su Timbalight. Percussiecombo Sysmo heeft massaal succes met zijn maandelijkse trance percussion parties en de stijlvolle Togolese trompettist Daniel Dzidzonu mag met zijn meeslepende afrobeat niet op onze affiche ontbreken. 

Wist je dat Scylla met zijn geëngageerde rap moeiteloos het Koninklijk Circus vult? Caballero & JeanJass ken je misschien nog van hun opmerkelijke passage in ons Belgisch hiphopproject Niveau4. Op zaterdag is er trouwens een 2de editie van Niveau4 met een uitgekiende selectie van de boomende Belgische hiphopgeneratie, dit jaar met liefst 2 DJ’s die de boel draaiende houden!
Line-up: Zwangere Guy - L’Or Du Commun - TheColorGrey - Le 77 - Darrell Cole - ISHA - Junior Goodfellaz & DJ Vega.

Binnenkort de laatste namen voor vrijdag en zaterdag en de DJ’s!