24 > 26.06.2022

Kamasi, Xavier & 3 andere parels

31 januari 2019

Kamasi, Xavier & 3 andere parels

Was je te laat om een Early Bird ticket te kopen? Geen zorgen, vanaf vandaag zijn er weer combi- en dagtickets beschikbaar, aan dezelfde prijs als vorig jaar. Om dat te vieren zijn hier 5 heerlijke nieuwe bevestigingen voor #CoulCaf19.

Te beginnen op vrijdag 28 juni, wanneer de Messias van de moderne jazzmuziek, Kamasi Washington, met zijn al even geniale band naar Brussel komt. Ook van de partij op de openingsdag: publiekslieveling, muzikale duizendpoot en allround good-guy Xavier Rudd!

Op dag 2 is het uitkijken naar Inna De Yard, een reggaeproject dat enkele ware legendes van het genre samenbracht voor een album en een binnenkort in Cannes te ontdekken langspeelfilm. Zij vervoegen zaterdag de eerder aangekondigde BCUC en Veence Hanao & Le Motel

Ook zondag wordt een echte hoogdag voor reggaefans dankzij de ongekroonde prins van het genre, Protoje! De Ierse hiphopsensatie Rejjie Snow sluit het rijtje af. Goran Bregovic en ISHA lieten ook al weten op 30 juni naar Couleur Café te komen. 

Meer namen volgen zeer binnenkort. Tickets (waaronder alweer de uiterst voordelige groepstickets) via onze ticketpagina. Voelt u de zomer al?