24 > 26.06.2022

Last minute festival info

23 juni 2022

Last minute festival info

Klaar om de festivalzomer in gang te trappen op Brussels mooiste? De artiesten hebben er zin in, de tickets gaan vlotjes de deur uit en onze opbouw verloopt helemaal zoals gepland. Wij zijn er klaar voor en met de volgende tips ben jij dat ook!

- Download de festival-app: Vergeet zeker niet de festivalapplicatie te downloaden! Ontvang meldingen voordat jouw favoriete artiesten beginnen te spelen, ontdek het festivalplan en krijg last-minute info mee.

- Aan de toog betalen? Dit jaar werken we samen met Payconiq by Bancontact om je de beste festivalervaring te bieden. Met de Payconiq by Bancontact-app kun je direct aan de bar betalen, zodat je meer tijd op het festival kunt doorbrengen. Zorg ervoor dat je de app vóór het evenement downloadt en installeert! 
Het blijft natuurlijk ook mogelijk om ter plaatse bonnetjes te kopen, met de Payconiq by Bancontact-app, bankkaart of cash. 

- Hoe komen en gaan
Download de Event Pass code bij je ticket en kom gratis met de bus, tram of metro van de MIVB. Al dan niet gecombineerd met de trein, aan halve prijs dankzij de NMBS-code bij je ticket.
Kom met de fiets en zet deze veilig weg op onze bewaakte fietsparking
Neem de TIER-step gratis dankzij promocode CC2022TIER (geldig van vrijdag 24/6 t.e.m. maandag 27/6, alleen voor nieuwe gebruikers) 
Laatste keuze: neem de auto en reserveer indien gewenst een parkeerplaats

- Ticketinfo: Alle combi-, combi+camping- en zaterdagtickets zijn uitverkocht. Voor vrijdag zijn we aan de laatste 200 tickets aanbeland. Voor zondag zijn er nog voldoende tickets beschikbaar. 

- En dan nog dit: 
Voor de kampeerders onder ons: dit jaar gaan we vrijdag al om 9u30 open. Alle andere feestneuzen zijn vrijdag vanaf 16u welkom, zaterdag en zondag vanaf 15u. Nog enkele laatste weetjes:
Breng gerust je waterfles mee! 
Zonnecrème en/of regenjassen zijn altijd een goed idee
Je kinderen (tot en met 10 jaar) meld je ter plekke aan bij de Kid's Welcome en kan je trouwens gratis meepakken
We hebben geen lockers, maar vermijd toch rugzakken.
Sigarettenpeuken gaan enkel in de (pocket)asbakken.