24 > 26.06.2022

Mahalia - blackwave. - Smino - Témé Tan

28 maart 2018

Mahalia - blackwave. - Smino - Témé Tan

Vorige week een lading hiphopnamen gedropt (STIKSTOF, Coely, TheColorGrey, Oddisee & The Underachievers), vandaag al terug met meer fresh urban talent! 

Vanavond staat de Britse RnB-ster Mahalia in een lang uitverkochte AB-Club, maar deze zomer komt ze terug om een hoop andere vrouwelijke headliners zoals Coely, Calypso Rose, Selah Sue, Angèle, Ibeyi, Juicy en Melanie De Biasio te vervoegen op #CoulCaf18. Haar warme soulstem doet over het kanaal al vele hartjes sneller slaan, op vrijdag 29/6 ontdekt u waarom. 

Zaterdag 30/6 twee Belgische beloften! De funky rapdeuntjes van blackwave. zijn al een tijdje niet weg te slaan van uw favoriete radiozenders maar voor hun livefeestje moet u op Couleur Café zijn. Ook Brusselaar Témé Tan is potten aan het breken met zijn inventieve dansmuziek, een ontvlambare cocktail van zowat elk genre op deze aardbol. 

Op zondag 1/7 is er Smino, een aanstormend raptalent uit de US, gespecialiseerd in warme minimal producties met volstrekt unieke rhymes. Dit is zijn eerste concert op Belgische bodem maar zeker niet het laatste, mark our words! 

De affiche valt stilaan in zijn finale plooi; u hebt nog de laatste namen, de Niveau4-programmatie en een pak DJ's te goed. Prettige paasvakantie