24 > 26.06.2022

Nog 16 keer nieuw op #CoulCaf2022

19 april 2022

Nog 16 keer nieuw op #CoulCaf2022

Op tien weken van de langverwachte Couleur Café comeback, valt de affiche met 16 nieuwe aanwinsten stilaan in de plooi. Binnenkort nog een hoop vers bloed voor de Black en Dub Stage.

Speaking of which, vrijdag 24/6 brengt Blackbird Soundsystem wat heerlijke rootsvibes naar onze Dub Stage, op zondag is het de beurt aan de getalenteerde samplemeester Manudigital en zijn MC Caporal Negus. Wie het graag wat tropischer aanpakt, kunnen we die dag ten stelligste Cimafunk aanraden, Afro-Cuban funk op z'n best. Hiphop krijgen we van Brits rap & grime talent AJ Tracey en de Zambiaans-Australische grande dame Sampa The Great. 

Terug naar zaterdag voor een derde pareltje uit de rapscene: Bas is de naam, wereldwijd de faam. Lila Iké komt dan weer reggaefans verblijden met een staaltje Jamaicaans kunnen. Tenslotte zetten we met veel trots voor de vijfde keer de Belgische rapscene - gebackt door twee geweldige jazzbands - in de kijker met ons hoogsteigen project Niveau4. Welkom Rare Akuma, Dushime, Shaka Shams, NARKO T, Stace, Roswein, RonnyHuana, Commander Spoon en Echt! 

Koop hier uw tickets.