De Couleur Café-crew komt nog steeds op adem na een onvergetelijke en uitverkochte eerste editie van Couleur Café Club, maar geen tijd te verliezen. Hier is een gloednieuwe lichting van 11 acts voor Couleur Café 2023.   

Het festival verwelkomt drie Belgische artiesten die met hun eigenzinnige stijl de hiphopscene hebben veroverd. Te beginnen met Peet, een doe-het-zelf muzikant die zeker een glimlach op je gezicht zal toveren. Vervolgens JUICY, een lokaal duo met een aanstekelijk en geraffineerd geluid, ondersteund door een fantastische live brassband. Het laatste lokale talent heet Coely, wiens energie en krachtige stem de Green Stage enkele jaren geleden al omverblies.   

Compota de Manana is een garantie op een instant Cubaans zonnetje, terwijl de Jamaicaanse superster Protoje zeker indruk zal maken op de reggaemassa's en London Afrobeat Collective de modernste draai aan afrobeat geeft. Rapfans noteren alvast vrijdag 23/6 in hun agenda, want dan komt de Amerikaanse hiphopsensatie Earl Sweatshirt zijn klasse tonen.  

Ook de Dub Stage zal daveren dankzij de Italiaanse militante strijders Wicked en Bonny, hun landgenoten Dub Engine, een explosief psycho-steppa duo met een punk attitude, en de onnavolgbare Franse dubmaestro Bisou.  

Last but not least zal het Couleur Café Club publiek in de wolken zijn dat het virtuoze drum & keyboard housefenomeen Lander & Adriaan, ook op Couleur Café 2023 aandraven.   

Het festival laat potentiële kampeerders weten dat de camping al voor 60% vol zit!