24 > 26.06.2022

Samen kunnen we dit

28 maart 2020

Samen kunnen we dit

Het zijn moeilijke dagen. In de eerste plaats voor de moedige mensen die er dagelijks voor zorgen dat onze zieken worden verzorgd, ons brood wordt gebakken, onze winkelrekken worden gevuld, ons afval wordt opgehaald en onze brieven en bestellingen worden afgeleverd.

Maar ook voor eenieder van u die thuis zit, onzeker over zijn of haar financiële toekomst, bezorgd om familie en vrienden, angstig voor zijn of haar gezondheid en sociaal geïsoleerd. Daarom is het belangrijk te blijven hopen en vooruitblikken naar betere dagen.

Wanneer weten we niet, maar het wordt weer beter. Wij hopen met u dat die dagen snel aanbreken, zodat wij samen de zomer kleurrijk kunnen inzetten onder de bollen van het Atomium. Alleen kunnen we op dit moment nog niet zeggen of Couleur Café 2020 daadwerkelijk zal plaatsvinden.

Wat we wel weten is dat we dit gemene virus samen moeten bestrijden, door zo nauwgezet mogelijk de richtlijnen van de overheid op te volgen. Daarom nogmaals: blijf zoveel mogelijk binnen, mijd (fysieke) sociale contacten, was uw handen, verzamel niet in parken en maak gebruik van de hedendaagse technologie om in contact te blijven met vrienden en familie.

Wij doen hetzelfde en werken intussen verder om u in de toekomst een onvergetelijk festival aan te bieden. Meer dan ooit willen we dat Couleur Café een feest wordt dat de samenhorigheid, het leven, de hoop en vriendschap viert. Net daarom zal #CoulCaf2020 enkel doorgaan als wij 100% overtuigd zijn dat dit veilig en opportuun is voor alle bezoekers, medewerkers en artiesten. Wij volgen de situatie en alle richtlijnen op de voet en zullen helder, efficiënt en snel naar jullie communiceren wanneer dat nodig zou blijken.

Dank aan onze artiesten, onze trouwe partners en medewerkers om ons te blijven steunen, dank aan iedereen die zich uit de naad werkt om deze pandemie het hoofd te bieden en dank aan u allen om de maatregelen nauwgezet op te volgen.

Warme groet van heel het Couleur Café-team