24 > 26.06.2022

Tamino, Wizkid, The Cat Empire en meer

20 februari 2019

Tamino, Wizkid, The Cat Empire en meer

Couleur Café maakt de start van de festivalzomer een pak warmer met 7 mooie toevoegingen aan de affiche.

Op de openingsdag komt Nigeria's muzikale kroonjuweel Wizkid tonen waarom hij de meest gestreamde Afrikaanse artiest ooit is. Dat is niet het enige feestje op vrijdag 28 juni; de Nederlanders van Arp Frique beloven de boel op stelten te zetten met hun aanstekelijke Caraïbische disco-funk. Rapliefhebbers tekenen ongetwijfeld present voor de Ierse conscious rapper Kojaque, een van de revelaties van Eurosonic.

Op naar zaterdag met de prachtig duistere pop van Tamino. Couleur Café is het eerste van de twee nationale festivals waar de Belgische Egyptenaar deze zomer te zien zal zijn. Met OSHUN verwelkomt het Osseghempark dan weer twee New Yorkse RnB-prinsessen met diepgewortelde Afrikaanse roots. 

Zondag maken The Cat Empire hun Couleur Café-debuut. Hun feestelijke cocktail van ska, jazz, reggae, hiphop, funk, rock & salsa scoort al jaren goed in de wishlists van het publiek. Met de geniale Congolese bricoleurs van KOKOKO! haalt Couleur Café tenslotte een van de hipste bands van het moment binnen. 

Meer namen volgen zeer binnenkort. Tickets vind je hier