24 > 26.06.2022

The Dub Forest gaat weer daveren

13 maart 2020

The Dub Forest gaat weer daveren

Op 3 jaar tijd is onze Dub Forest uitgegroeid tot een van de absolute hotspots van het festival. Liefhebbers van dub- en reggaemuziek komen er regelmatig langs, een hoop fanatiekelingen is er zelfs 3 dagen lang met geen stokken buiten te krijgen. 

Dat zal dit jaar niet anders zijn, want onze trouwe hosts van The Roots Corner hebben weer een pak gerenommeerde namen uit binnen- en buitenland uitgenodigd. Met Aba Shanti-I wisten ze zelfs een ware legende te strikken. Maar ook Prayazen Sound, Likkle Africa Sound, AMP Outernational, BabbaJah, Michael Exodus, Vibe Generator, Dubwise HiFi, BlackBird Sound, Dubtown Abbey, Amoul Bayi feat. Saah Karim & Daba Makourejah zullen als daverend goede muziek in de oren klinken van de trouwe dubfans. 

De Dub Forest timetable volgt spoedig, momenteel dien je alleen te weten dat de impressionante - én zelfgebouwde -  soundsystem van The Roots Corner 3 dagen lang ononderbroken zal heersen over het hart van het festival. Ontdek de exacte namen per dag in de line-up