24 > 26.06.2022

Wereldklasse in het park

05 maart 2018

Wereldklasse in het park

Waar te beginnen met deze 3 toppers? Op vrijdag 29 juni natuurlijk, wanneer publiekslieveling Selah Sue haar langverwachte terugkeer verderzet. De Leuvense wereldster stond in 2009 al op het podium van Couleur Café als Belgische ontdekking. 

Negen jaar, volle zalen wereldwijd en een hoop goud en platina later kan dat alleen maar vuurwerk geven. Op onze openingsdag vervoegt ze andere nationale helden zoals Damso, Melanie De Biasio en Angèle, naast de zusjes Ibeyi, het Malinese koppel Amadou & Mariam, Italo-Jamaicaan Alborosie en veel meer.

Zaterdag 30/6 zijn we apetrots op levende legende D'Angelo. De Amerikaanse superster en winnaar van 4 Grammy Awards stond met zijn debuutalbum Brown Sugar aan de wieg van de neo-soul en wordt aanbeden door iedereen met een hart voor funk & soul. Tenslotte hebben we ook publiekslieveling Chronixx aan de affiche toegevoegd, een Jamaicaanse zanger die al enkele jaren geldt als de helderste ster van de moderne reggaemuziek. Zijn recentste plaat Chronology is alweer het perfecte bewijsstuk van zijn kunnen: onweerstaanbare en authentieke conscious reggae. Deze twee nieuwe artiesten vertoeven zaterdag in het vereerde gezelschap van onder meer George Clinton, Leon Bridges en Gregory Porter. 

Ontdek alle bevestigde namen per dag in de line-up