24 > 26.06.2022

ZG en nog 6 nieuwe gasten op ons feest

16 februari 2022

ZG en nog 6 nieuwe gasten op ons feest

3000 uren. Meer scheidt er ons niet van de langverwachte terugkeer naar Couleur Café. Om dat te vieren stelt het festival met veel trots zeven nieuwe invitees aan u voor. Te beginnen met de onvermijdelijke keizer van de Brusselse rap, Zwangere Guy, op vrijdag 24 juni.

Meer fraais op de affiche met de immer straffe reggaelegende Tarrus Riley en het onweerstaanbare Nederlandse feestcollectief Jungle By Night, die de eerder aangekondigde Koffee, Fally Ipupa en Panda Dub op de openingsdag vervoegen.

Zaterdag krijgt Shaggy het gezelschap van leading rap lady IAMDDB en de Nigeriaanse popster Omah Lay. Deze laatste blijft misschien een dagje langer feesten want op zondag krijgen we hoog bezoek van zijn iconische landgenoot Mr Eazi. Tenslotte hebben we de Molenbeeks-Marokkaanse rai-god TiiwTiiw te gast, nog zo'n sensatie op YouTube. Eerder bevestigd die dag: STIKSTOF en Dub Inc.

De camping loopt intussen stilaan vol. 3/4 van de tickets zijn reeds de deur uit. Wie nog graag blijft overnachten, spoedt zich dus best naar onze ticketshop.