De 32ste editie van Couleur Café was een absolute banger!

Ere wie ere toekomt. Jullie zijn zonder enige twijfel het mooiste publiek van de planeet. Al 33 jaar en 32 edities lang kan Couleur Café rekenen op jullie warmte, gulheid en kleuren. En jullie waren met veel dit jaar.  

70.000 bezoekers op 3 zonovergoten dagen, meer dan 60 live bands, 40 DJ's & dub collectieven, 36 restaurants, tientallen souks, duizenden lichtjes en een verbluffend mooi decor. Maar bovenal: 1 grote familie. En familie boven alles, toch?

Grote namen als Tash Sultana, Joey Bada$$, Fireboy DML, Black Sherif, Gente De Zona en Protoje stelden niet teleur, lokale helden als Coely, Roméo Elvis, Jazz Brak en blackwave. bliezen ons omver en aanstormend talent als Flohio, Reinel Bakole en Yendry waren net zo indrukwekkend. Maar het waren toch de "kleine pleziertjes" overal die ons nog een jaar zullen doen glimlachen; dansen rond de Les Inattendues fanfare, knallen in de Ultratopia-dome, lachende koppels, families en vrienden overal.

We kunnen jullie niet genoeg bedanken en beginnen alvast met de voorbereidingen voor de 33e editie van Couleur Café. We kijken ernaar uit om jullie terug te verwelkomen in het park op 28, 29 en 30 juni 2024. Degenen die niet zo lang kunnen wachten zijn dit najaar van harte welkom in Buda BXL voor de tweede editie van Couleur Café Club!  

Binnenkort zetten we de volledige aftermovie online. Geniet van jullie zomer en never change!