Amper bekomen van de memorabele derde editie van CLUB en Couleur Café richt alweer alle ogen op het festival met maar liefst 12 nieuwe acts!  

Aftrap op vrijdag met de geweldige Jamaicaanse artiest Masego, gespecialiseerd in zijn unieke TrapHouseJazz, een mix van cello, drums, piano, gitaar en saxofoon. Stevige rap komt ook aan bod op deze eerste dag met Dikke, een opkomend talent dat stilaan de voetsporen volgt van de Vlaamse hiphopiconen. 

Op zaterdag komt Brusselaar Morgan zijn publiek boeien met een zoete RnB-infusie van jazz-, soul- en funk-nuances over pulserende electrobeats. Dan is er het jonge Britse wonderkind Cristale, rapster, dichter, beeldend kunstenares én studente met een kenmerkend spervuur van rhymes. Congolese superster-performer Ferre Gola zal zijn ongeëvenaarde beheersing van de Congolese rumba demonstreren. Ter afsluiting van de dag belooft Roots Explosion een explosieve mix van folk en dub door het sound system te knallen. 

Op zondag tenslotte komt ook Britse rapper Lord Apex, tonen waarom hij zo aanbeden wordt in de underground rapscene. Na hem zal de Zuid-Afrikaanse grootmacht Sho Madjozi, afkomstig uit Limpopo, het Osseghem Park innemen. Jah Lil draagt de reggaefakkel met boodschappen van liefde en veerkracht, terwijl Sanga Mama Africa een bommetje optimisme komt brengen met haar reggae-roots tunes en Jamaicaanse ritmes, samen met de Keniaanse zangeres Black Omolo. Bovendien zal de reeds aangekondigde Biga*Ranx ook de rol van beatmaker op zich nemen onder zijn alter ego, Telly*Austin Millz sluit op zijn beurt het festival in stijl af met een pompende set die zijn Harlemse roots weerspiegelen en de grenzen van hiphop, RnB, soul en dance overstijgen.