De ticketverkoop start binnen 3, 2, 1... Let's gooooo

Het is zover! Reguliere tickets voor Couleur Café 2024 zijn nu officieel te koop, nagelnieuw en helemaal klaar om in jouw handen te belanden!  

Voor degenen die nog steeds op zoek zijn naar het ideale kerstcadeau voor hun vriendin, neef, buurman, postbode of grootmoeder; voor degenen die aan de winterkou willen ontsnappen; en voor zij die misschien, net als wij, nostalgisch zijn naar de festivalzomer en hun mooiste momenten willen herbeleven met vrienden of familie. Voor hen allen is dit een mooie dag.  

Voor €56 heb je recht op een uitzonderlijke dag gevuld met ongeveer 20 concerten op vijf verschillende podia, door gerenommeerde en opkomende artiesten, in een hele waaier aan genres, van dub, funk, latin, jazz en soul tot R&B, hiphop, afro, house en meer.  

Met dit festivalpaspoort kan je ook de culinaire hoogstandjes komen ontdekken op onze Rue du Bien Manger, je outfit opfleuren tussen twee concerten door in de Souks, dwalen door het weelderige groen van het Ossegempark met het iconische Atomium op de achtergrond. Kortom, vertrekken op een verre zonder ooit Brussel te hoeven verlaten.  

Couleur Café 2024 belooft grandioos te worden en komt binnenkort terug om het eerste luik van de line-up te onthullen... Stay tuned!  

Tot 28, 29 en/of 30 juni, 2024?