Het mooiste liedje van de zomer begint zoals steeds in het Osseghempark in Brussel, van 28 tot 30 juni 2024. Hoe het zal klinken is elk jaar opnieuw een verrassing maar met deze 5 namen krijg je alvast een idee. 

Het is met veel trots dat Couleur Café de koningin van de Ivoriaanse afro-folk & blues, Fatoumata Diawara, mag voorstellen. Konden ook niet ontbreken ; STIKSTOF, Brussels’ bekendste vierkoppig atoom komt zijn tiende verjaardag van het Stikstof album vieren. MC’s Zwangere Guy, Jazz Brak, Astrofisiks en DJ Vega beloofden ons alvast een onvergetelijk feestje.  
 
Als rijzende ster in de Afrobeat-, grime- en drillscene  is Odumodublvck  opnieuw het levende bewijs dat de Nigeriaanse muziekindustrie bruist van krachtig talent. Vervolgens is er ook een uitzonderlijk jazzpareltje, genaamd MonoNeon, een eigenzinnige bassist en experimentele muzikant uit Tennessee, USA.  

Voorzie ook een ruime dosis zonnecrème, want met de Jamaicaanse reggae-artiest Romain Virgo gaan de temperaturen ongetwijfeld de hoogte inschieten.  
Tickets 

Couleur Café breekt records want dit jaar waren in minder dan een maand tijd waren alle Early Birds tickets uitverkocht. En dezelfde situatie daagt alvast op voor de camping, waar intussen bijna de helft volzet is! Klik hieronder om  meer te weten te komen over de artiesten en om je tickets te boeken. 

Wij komen begin 2024 terug met een verse lading acts. Tot dan wensen wij je fijne feestdagen en een bijzonder gelukkig nieuw jaar! ❄️🥂