Couleur Café pakt opnieuw uit met een indrukwekkende schare aan nieuwe namen.   

Te beginnen op vrijdag met één van de meest opwindende stemmen van de hedendaagse RnB, SiR. Voor een heerlijke mix van Congolese muziek en urban sounds moet je dan weer bij Hulk Van JMF zijn. Vervolgens trekken we richting Martinique voor de Caribische ritmes van Meryl. Maar niet zonder tussenstop in de UK, met Ghetts, een ankerpunt van de grime scene met een geheel eigen soul, RnB, hiphop, amapiano en afrobeat sound. En dat is niet alles voor amapianofans: ook de Zuid-Afrikaanse Musa Keys komt de dansvloer danig op de proef stellen. Klim van vrijdag tot zondag aan boord van het Reggaebus Soundsystem, voor het tweede jaar op rij hosts van de Dub Stage. Naast de eerder aangekondigde dubartiesten, verwelkomt de groep het duo Metta Frequencies, vergezeld door zanger Anthony John, voor een stevig potjeroots reggae en UK dub. Tot slot zal de personificatie van reggae en pionier van de Britse dub, Aba Shanti-I, deze eerste dag bekronen met die andere grote heer van de Britse reggaescene, Jah Observer.   

Zaterdag komt het kwartet TUKAN zijn trademark blend van jazz, elektronische muziek en post-rock presenteren. Meer lokaal talent met Martha Da'ro, bekend van haar rol naast Omar Sy in de Netflix-serie Lupin, die u omver zal blazen met haar verbluffend melodieuze stem. Aunty Rayzor neemt je mee op een reis van futuristische elektronische klanken, afro-house en traditionele hiphopinvloeden. Na hun optreden op Coachella (Los Angeles) brengt de groep Compota de Manana de beste latin vibes mee naar Couleur Café. Tenslotte nog uit een heel ander register: het harmonieuze huwelijk tussen saxofoon en reggae, hierbij vertoond door Mafia & Fluxy met de getalenteerde Japanse saxofoniste Megumi Mesaku.   

Ook op zondag houde Couleur Café het bijzonder eclectisch met de Brusselse Stace die zoals steeds gezwind tussen jazz, neo-soul en alternatieve RnB navigeert. Dan is er de getalenteerde Lila Iké, met haar sublieme stem en dance-hall, soul en hiphop sound. Tot slot zal het uit Kinshasa afkomstige kunstenaarscollectief Fulu Miziki Kolektiv, uit een ander maar even betoverend universum, hun stempel drukken op de festivalgangers met hun unieke Eco-Friendly-Afro-Futuristic-Punk en self-made instrumenten en kostuums.