De tweede dag van Couleur Café 2023 heeft ons sprakeloos achtergelaten! De impressionante show van Arrdee, de Belgische hip-hop sensaties Coely en Jazz Brak en de gekte tijdens de show van Niveau4. Ten slotte nam Protoje het podium over en sloot hij de dag af met een magische performance.  

Met zoveel muziek is het moeilijk om er een hoogtepunt uit te pikken. Dus laten we het hierbij houden: meer dan 23.000 bezoekers, 25 straffe concerten en sets, een uitgelaten sfeer in Ultratopia met Bankra Bike Soundsystem, verbazingwekkend en onvoorspelbaar entertainment van Les Inattendues, La Mailloche, Les Géants des Galapagos en heerlijk eten in onze gezellige Rue du Bien Manger hebben het klusje geklaard. Het Couleur Café-recept staat op punt en dat hebben we te allemaal te danken aan ons prachtige publiek.  
 
Binnen enkele uurtjes gaan de deuren weer open voor hoofdstuk 3. Wie er straks graag bij wil zijn, kan nog op onze website terecht voor de laatste zondagtickets met Kabaka Pyramid, Tash Sultana, Joey Bada$$ en vele anderen.

Tot dan!