De Couleur Café 2024 line-up is officieel rond! 

Couleur Café vervolledigt de line-up met een indrukwekkende weelde aan nieuwe  DJ's: 8 uitblinkers voor de Black Stage, 3 nieuwe collectieven en hun DJ's voor La Plancha, en 8 frisse gezichten voor het Tarmac-podium.
 

Vrijdag begint met jong genie Ninette die de dansvloer van de Black Stage inhuldigt. Op slechts 17-jarige leeftijd wist dit talentje de laatste editie van Couleur Café CLUB al in vuur en vlam te zetten met een heerlijke mix van afro house, amapiano en gqom. Daarna maken we ons op voor pulserende electro- en amapianomixes door de Gentse DJ Golden Zebora.
 

Zaterdag zal de Black Stage bruisen op de beats van RaqL b2b Bo Meng, die een opwindende set van afrobeats, dancehall, house en electro-beats beloven. Het feest gaat verder met de eclectische composities van het Canadese collectief Moonshine, vertegenwoordigd door living legends Pierre Kwenders, Vanyfox en San Farafina. Vervolgens zal de getalenteerde JAEL, die al hoge toppen scheerde tijdens de laatste editie Couleur Café CLUB, terugkeren voor een bloemlezing van Japanse folklore, soul, funk en Molukse gospels. Voor de fervente amapiano-fans weet DJ Skyla Tylaa hoe ze jou moet verleiden met haar grenzeloze energie.
 

Op de laatste dag vervoegt Cheb Runner zich bij de Black Stage-namen, waar hij Marokkaanse en West-Europese elektronische geluiden tot de perfectie aaneen zal mixen. 

Intussen verwelkomen we op La Plancha andermaal de dynamische dansers van MAKADI IDEAS CREATIVE STUDIO. En wie beter dan de gepassioneerde Yoshi, Elya, Kasketo, Youssef en Angetwins om ons de nodige dosis dans te garanderen.
Ze worden drie dagen lang muzikaal gebackt door respectievelijk het bekende Brusselse collectief 21 AM, met DJ's iNESS, G-Lo, Ice-T en Cuuurtis, het Bolingo-collectief van Mambele, Sylvia en Manteiga, en Papi da Silva, DJ NC en Ekany van het Future Nostalgia-collectief.

Met 8 gloednieuwe artiesten op het Tarmac-podium, waaronder Select Killa, Beba Storm, Rovi, Nayth Shit Na Shit, Gajoy, DJ Bryan & DJ Shady, kan je een diverse mix verwachten van hip-hop, house, afro tech, reggaeton, dancehall, reggae en amapiano.

De line-up is nu compleet! Bekijk ze op onze website of download de app voor een exclusieve blik op het uurrooster.