Sublieme sfeer en prachtige shows waren aanwezig desondanks een lichte maar koppige weer... Alle inrediënten van het Couleur Café recept waren aanwezig op onze tweede festivaldag. De energieke optredens van Action Bronson, Broederliefde en Cristale, de sfeervolle Ferre Gola, Bad Gyal en Compota de Manana en de explosieve sets van JAEL en Skyla Tylaa hebben ons tot sluit laten dansen.

Onze unieke animaties waren ook aanwezig op het festivalplein; de band die je nergens verwacht maar overal vindt, de Zinattendus, de hypnotiserende universum van Ultratopia 2.0 of de verbluffende Globo Swing, de talloze decors en de Rue du Bien Manger met heerlijke gerechten. En een prachtige publiek om de recept af te maken.

Binnen een paar uur openen de festival deuren voor het laatste hoofdstuk. Wacht niet te lang om de laatste tickets voor deze zondag te kopen, de line-up is meer dan verleidelijk; Tems, Sidiki Diabaté, Charlotte Adigéry & Bolis Pupul en vele anderen staan klaar om het weekend op de perfecte manier af te sluiten.

Tot dan!