Couleur Café begint het nieuwe jaar in schoonheid met 6 nieuwe namen op de affiche

Op vrijdag 28 juni maakt het Ossegempark zich op voor een langverwachte muzikale douche van van de getalenteerde Tyla, een bloeiende artieste uit Johannesburg die het mooie weer maakt in de RnB, pop- en amapiano-scene. Dezelfde dag belooft de tijdloze rapper Disiz zijn sound en nieuwste opus Sublime in de kijker te zetten. 

Op zaterdag 29 juni heeft Couleur Café de enorme eer om de beroemdste chef van Brooklyn te verwelkomen; de massief getalenteerde eindbaas Action Bronson. Ondergedompeld in East Coast-sounds, verrijkt met samples van soul, jazz en funk, zal deze headliner fans van old-school rap zeker kunnen bekoren. Alsook op zaterdag: Brihang, een lokaal toptalent dat de essentie van de authentieke kunstenaar belichaamt, dansend op de grenzen van de hiphop. Aan het einde van deze veelbelovende dag zal de rootsreggaegroep Steel Pulse haar muzikale arsenaal bestaande uit gitaar, bas, drums, trompet, orgel en mondharmonica inzetten voor een show die belooft eenheid en vrede te verspreiden.  

Nieuw op zondag 30 juni; de big-band geboren in het hart van de clubs van Leeds en samengesteld uit negen getalenteerde muzikanten, Nubiyan Twist. Met een zorgvuldige dosis neo-soul, jazz-funk, afro-groove en gebroken beat, exact het elixir dat Couleur Café nodig heeft. 

Deze 6 parels vervoegen de eerder aangekondigde MonoNeon (vrijdag), Odumodublvck (zaterdag), STIKSTOF, Fatoumata Diawara en Romain Virgo (zondag). 

...en dat is nog maar het begin van het goede nieuws. Nieuwe artiesten worden binnenkort bekend gemaakt. 

Over iets meer dan vijf maanden vindt het festival plaats en de camping is al voor de helft gevuld! Tickets zijn verkrijgbaar via de website.