Op zaterdag 25 maart lanceert Couleur Café een nagelnieuw  concept: Couleur Café Club, een bloedhete clubnight in BUDA BXL.  

Dancing 9 to 5 op de meest onweerstaanbare afrobeats, amapiano, kuduro, house, hip-hop en baile van 8 verschillende live-acts en DJ's, verspreid over 2 zalen, in de glorieuze industriële setting van BUDA BXL.

Intussen is Couleur Café Club helemaal uitverkocht! Er zullen GEEN tickets aan de ingang verkocht worden. Koop veilig uw tweedehandstickets via TicketSwap. 

Line-up


De Couleur Café Club line-up staat vast 

We zijn verheugd om de volgende artiesten te verwelkomen: het virtuoze drum & keyboard house fenomeen Lander & Adriaan, de Portugese DJ Lycox met zijn onweerstaanbare polyritmische grooves, de geweldige Dushime die een stevige indruk maakte op Niveau 4, één van België's dopest DJ's: Assia Mk, de getalenteerde artiest Hulk Van JMF, Armelbizzman met zijn indrukwekkende en unieke DJ skills, het vierkoppige DJ-collectief K4 en enkele key-members van het Moonshine-collectief afkomstig uit Montreal: San Farafina met haar unieke mix van afro sounds en percussie beats, de uitmuntende Pierre Kwenders met zijn unieke mix van R&B en Congolese rumba en last but not least Vanyfox met zijn veelzijdige en knallende beats.

Timetable


Praktisch


Waar en wanneer vindt Couleur Café Club plaats?

Deze eerste editie van Couleur Café Club vindt plaats in de fantastische zaal Buda BXL, gelegen op de Budasesteenweg, 96
1130 Brussel (Haren). 

De deuren gaan open om 21u 's avonds en sluiten weer om 5u 's ochtends. 

Hoe geraak ik best op Couleur Café Club?

Met de bus: MIVB-lijn 58 rijdt van Albert II, vlakbij het Noordstation, tot aan Vilvoorde-Station. Afstappen doe je aan de halte Diegemstraat. 

Met de fiets: vanuit het centrum van Brussel is het een korte en aangename rit van 25 minuten, langs het kanaal.

Met de TIER e-bikes en e-steps: 

Nieuwe TIER gebruiker ? TIER biedt u gratis uw eerste 10 minuten aan op de elektrische fietsen en steps. Download de app, maak je account aan met een telefoonnummer en een bankkaart. Ga naar “VOUCHER” in het app-menu en voer code CCCLUB in. Ga de weg op en wees voorzichtig!
Code twv € 3.3 werkt enkel op 25/3/2023 en werd voor 500 personen voorzien.

Reeds TIER-gebruiker ? TIER biedt je 50% korting op je volgende 3 ritten met de fiets of elektrische step. Ga naar “VOUCHER” in de app en voer de code CCCLUB50 in. Ga de weg op en wees voorzichtig! 
Code werkt enkel op 25/3/2023 en werd voor 100 personen voorzien. 

OPGELET: BUDA-brug gesloten! 

ROAD_LANDSCAPE.jpg

Is er een dresscode om binnen te mogen?

Kom zoals je bent en breng je outfit op smaak met onze gloednieuwe merchandise die vanaf 25 maart ter plaatse en online verkrijgbaar is. 

Biedt Couleur Café Club eten of alleen drinken aan?

Om jullie honger te stillen en voor het genot van uw smaakpapillen kunt u ter plaatse genieten van heerlijke huisgemaakte kroketten. 

Wat is de prijs van de dranken?

Drink bier, water, frisdrank of alcoholvrije bieren voor slechts €2,50 en drink uw favoriete cocktails voor €7,50! 

Koop uw drankbonnetjes met kredietkaart, Bancontact of cash. 

Hoe kan u betalen op Couleur Café Club?

Betaal uw drankbonnetjes en heerlijke kroketten via Bancontact of cash. 

Heeft Couleur Café Club een parkeerplaats?

Er is geen parkeergelegenheid, maar er zou voldoende ruimte in de omgeving moeten zijn om uw auto te parkeren. Parkeren langs het kanaal is NIET toegestaan. Kom en ga veilig naar huis, voorzie een BOB!