Deze 33ste editie van het Couleur Café festival komt tot een einde...En we konden nooit voor een betere festival afsluiter wensen.  

3 dagen pure vreugde uitleggen in volle zinnen zal moeilijk zijn maar gelukkig spreken cijfers voor zich: 72 000 festivalgangers, 44 concerten, meer dan 40 DJ sets en 17 dub collectieven, 39 restaurants, duizenden danspassen, ontelbare nieuwe vriendschappen, prachtige herrineringen en lange avonde waar jullie tot de vroege ochtend lachte... tot de vroege ochtend.  

Deze memorabele dag om de/het festival af te sluiten zal niet snel uit ons geheugen geraken. Er was een overvloed aan talenten overal op het festival zoals de schitterende Tems, de aardbeving bij Stikstof, de vurige sets van Cheb Runner en Bibi Seck en adembenemende optredens van de legendarische Sidiki Diabaté en Fatoumata Diawara. 

Couleur Café zou wel niet bestaan zonder zijn wonderlijke toeschouwers. Doorheen de stages van de Osseghempark hing er een unieke sfeer en het was grotendeels aan jullie te danken. Zoals elk jaar zijn jullie trouw aan het festival, iets dat we oprecht waarderen. Zonder jullie voortdurende energie, is er geen Couleur Café.  

Nog eens hartelijk dank aan jullie onvoorwaardelijke liefde en fijn gezelschap, het nu terug aan ons om te denken hoe jullie weer te verrassen volgend jaar ! 

De aftermovie is binnenkort beschikbaar. 

Een heel fijne zomer gewenst.