Verwacht meer dan muziek, we hebben een overloed aan verrassingen voor je.

Als je het festival door en door kent, dan ben je het gewend om meer te ervaren dan de talloze artiesten verdeeld over onze 5 main stages (en drank a volonté)… Dit jaar zal je dankzij verschillende animaties en speciale zones tot de vroege uurtjes dansen. Overal op het festival, zal je de Couleur Café EXTRA ervaring optimaal kunnen voelen en horen.

Creatieve workshops, sieraden en artistieke parreltjes wachten op je tussen verschillende acts bij de Souk. Laat je verrassen door Les Zinnatendus en reken op een onvergetelijke Bezoek Médicale. Toon je skills bij de Tieks skatepark en bereik ongeziene hoogtes met de Globo Swing. Ontdek nieuwe danspasjes bij La Plancha of de verborgen Trashbar, verken de betoverende wereld van Ultratopia en Leefwerk zal je beste punchlines vertonen. Zin in heerlijke gerechten? Je hebt de keuze tussen 39 restaurants in de Rue du Bien Manger. De rondzwervende gramofoons van The Introverse zullen je de nodige rust bieden. Mis de Shiiny Fiire Char niet, een wagen waarven de oprichters van Pimp My Ride alleen maar over kunnen dromen en de Ensemble National de Reggae’s akoestische brassband met hun sterke dosis van reggae sounds!

Het best van al is dat je omringd bent door geweldige mensen en good vibes…We zijn het allemaal over eens, het wordt een fantastische start van de zomer.