Couleur Café is voor iedereen toegankelijk. Om iedereen de kans te geven om mee te feesten, maakt Couleur Café het festival toegankelijk voor mindervaliden. Vrijwilligers, herkenbaar aan hun staff T-shirt, zijn er om u te helpen op het festivalterrein. 

Als u hulp wenst om u te verplaatsen, te eten of de sanitaire voorzieningen te vinden, twijfel dan niet om onze vrijwilligers in te schakelen. Zij zullen u met plezier helpen.

Toegang

Op het binnenkort beschikbare plannetje vindt u een wegbeschrijving, speciaal uitgedacht om mindervaliden gemakkelijk toegang te geven tot het volledige festival.

Platformen

Bij de Red en de Green Stage zijn platformen voorzien om personen met krukken of een rolstoel te laten genieten van het concert. Onze vrijwilligers zijn hier aanwezig om u te helpen.

Aan de Dub Stage en de Black Stage zijn er geen platformen. Ook hier zorgen onze vrijwilligers ervoor dat mindervaliden ten volle kunnen genieten van de concerten.

Vervoer

Nieuwe dienst: heeft u moeilijkheden om geschikt vervoer te vinden om u naar het festival te verplaatsen? Is transport een rem om te komen genieten van Couleur Café? Dan hebben wij de oplossing: neem contact op met Solumob Volontaires vzw, een begeleide transportdienst voor mensen met een beperkte mobiliteit, gerund door vrijwilligers. Boek uw vervoer via de website www.solumobvolontaires.be of telefonisch op 0493/40.74.20.

Heeft u aangepast vervoer nodig? Hun professionele dienst, Solumob (www.solumob.be), kunnen je verder helpen.

WC

Er zijn aangepaste toiletten voorzien. (zie binnenkort beschikbaar plan)

Parking

Een 50-tal gratis parkingplaatsen voor mindervaliden zijn voorzien op de Parking P1 (Trademarkt). Die bevindt zich op de Atomiumlaan (zie binnenkort beschikbaar plan).

Ideeën

Er zal een suggestiedoos zijn aan de infostand waar u uw ideeën en commentaren mag achterlaten


Met steun van Almagic – www.almagic.org 

Voor meer info: festival@couleurcafe.org