De line-upaankondigingen voor Couleur Café 2024 voeren ons gezwind de lente in, met alweer een nieuwe lichting van negen opwindende acts.  

We beginnen vrijdag met lokaal hiphoptalent, Swing. Met elementen uit pop, RnB, soul, rock en zelfs techno brengt het voormalig lid van L'Or du Commun zijn debuutalbum Au Revoir Siméon ten gehore. Rechtstreeks uit Brazilië zal VHOOR de eerste dag opfleuren met baile funk en Braziliaanse ritmes, tot grote vreugde van de Black Stage-dansers. Op hetzelfde podium zal de Antwerpse Bibi Seck het feest verder versterken met sets van funk, house, garage en electro. De volgende is de in Grenoble gevestigde dubproducent en globetrotter Sumac Dub, evenals een van de meest gerenommeerde dubcollectieven van Italië: Imperial Sound Army

De volgende dag staat in het teken van zanger, songwriter, DJ en model Bad Gyal. Ze komt uit Spanje en trapt de zomerse sfeer af met haar dancehall-, trap- en reggaeton-geluiden. Bad Gyal deelt de line-up van zaterdag met de pionier van de Franse reggaescene, Biga*Ranx, een meester van hiphop en dubsounds. 

Meer dub op zondag met UFO Collective gepresenteerd door Unlisted Fanatic, een fusie van dub met Afro- en Ethiopische jazzinvloeden. Tenslotte vervoegt ook nog de geweldige Sidiki Diabaté, bekend als de kleine prins van de kora, zich bij de reeds aangekondigde Tems, Fatoumata Diawara, Romain Virgo en vele anderen. . 

CLUB komt eraan!

Het lijkt nog lang wachten tot juni, maar maak je geen zorgen. Over 2 weken trapt Couleur Café op zaterdag 23 maart de derde editie van CLUB in gang. Met afro house, amapiano, RnB, dancehall, hiphop en rumba zullen 10 DJ's en live-acts de twee zalen van BUDA BXL platspelen tijdens een onvergetelijke avond. Tickets zijn nog steeds verkrijgbaar hieronder.