De camping zal ook dit jaar duizenden kampeerders verwelkomen vanuit Brussel, Wallonië, Vlaanderen en elders! In het hartje van Brussel, vlak naast het Koning Boudewijnstadion biedt de camping een stukje natuur aan. De waarden van het festival blijven ook op de camping gelden: respect, feest, solidariteit en gezelligheid!

Dit jaar zijn caravans, mobilhomes en campers opnieuw welkom, ideaal voor vrienden of gezinnen die op zoek zijn naar een meer comfortabele en veilige ruimte. De hele camping is uitgerust met propere toiletten en gratis warme douches. Bovendien is de volledige camping toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

De camping biedt verschillende diensten aan:

  • Een bar
  • Solidariteitsontbijten
  • Een waterkokerservice
  • De traditionele Grill Zone waar u uw vlees of groenten kunt toevertrouwen aan het kookteam.

Er zullen ook verschillende activiteiten worden aangeboden:

  • De Chill Zone: Ook dit jaar richten we weer de perfecte chill zone in met hangmatten, slack-lines, een bibliotheek en houten spelletjes
  • De Festi'van: Een open podium waar alle getalenteerde mensen zich overdag helemaal kunnen geven tijdens een jamsessie.
  • De arti'show: Personaliseer je kleding door professionals van de arti'show met de logo's en kleuren van het festival.

En uiteraard zijn er nog verrassingen die je ter plaatse kan ontdekken !

Waar bevindt de camping zich?

De Couleur Café-camping bevindt zich rond het Koning Boudewijnstadion. De hoofdingang ligt op de Keizerin Charlottelaan, recht tegenover metrohalte Heysel. U vindt alle info over de camping hier.

Vanaf wanneer kan ik op de camping terecht?

Onze camping opent vrijdagochtend 28 juni om 10u00 en sluit maandag 1 juli om 12u.

Kan ik ook apart een campingticket kopen?

Neen, de enige manier om op de camping te overnachten is een Combi + Camping ticket te kopen.

Kan ik ook 1 of 2 nachten op de camping verblijven?

Wegens beperkte plaatsen, geven wij voorrang aan mensen die 3 dagen naar het festival komen. Het is dus onmogelijk een dagticket met camping te kopen. Je kan natuurlijk altijd een Combi + Camping ticket kopen en vroeger vertrekken of later aankomen.