De ingang van ons festival bevindt zich vlak onder het Atomium (Atomiumsquare 1, 1020 Brussel). Wij investeren sterk in openbaar vervoer en verantwoorde alternatieven voor de wagen

Trein

Maak de juiste keuze! Kom met de trein naar Couleur Café en reis H/T tegen halve prijs!

Je stapt af in station Brussel-Zuid. Van daar brengt metrolijn 6 (richting Koning Boudewijn) je in geen tijd naar Couleur Café (halte Heizel).

Koop met de NMBS-code hieronder je Event Train Ticket op nmbs.be/couleurcafe. Dit treinticket is geldig voor 1 heen- en 1 terugreis in 2de klas van een Belgisch vertrekstation naar het station Brussel-Zuid in de periode van vrijdag 23 t.e.m. maandag 26 juni 2022.

Kom je uit het buitenland? Je Event Train Ticket is geldig vanaf de Belgische grens tot het station Brussel-Zuid.

Alle info en tickets: nmbs.be/couleurcafe.

Tram, bus en metro: MIVB

De nieuwe locatie van Couleur Café, aan de voet van het Atomium is gemakkelijk bereikbaar met de MIVB. Neem metro, tram of bus! 
Couleur Café is bereikbaar via de volgende lijnen:

 • Metro 6, station Heysel/ Heizel
 • Tram 7, halte Heysel/ Heizel
 • Bus 83 (N18 vrijdag en zaterdag), halte Heysel/ Heizel
 • Tram 9, halte Roi Baudouin/Koning Boudewijn (enkele minuutjes te voet)
 • Vrijdag 23/6 :
  • Tram 19, halte Saint-Lambert/Sint-Lambertus
  • Tram 93, halte Stade/Stadion (enkele minuutjes te voet)
 • Zaterdag 24/6 en Zondag 25/6 :
  • Tbus 19, halte Stade/Stadion (enkele minuutjes te voet)

Fiets

Fietsers kunnen hun fiets meenemen in de metro en de lagevloertrams. Parkeer je tweewieler veilig en gratis op onze fietsparking P1 op de Atomiumlaan vlakbij de publieksingang. De parking heeft een capaciteit van 1000 fietsen. Op deze parking kunnen ook Personen met een Beperkte Mobiliteit gratis parkeren. 

FAQ

Waar ligt (en hoe geraak ik best op) Couleur Café?

De ingang van ons festival bevindt zich vlak onder het Atomium (Atomiumsquare 1, 1020 Brussel).

Wij investeren sterk in openbaar vervoer

Met de MIVB reis je sowieso makkelijk door heel Brussel met de tram, metro of bus. We hebben echter dit jaar nog geen officiële overeenkomst voor gratis vervoer en kunnen dus, in tegenstelling tot vorige jaren, (nog) geen Event Pass code meesturen. Wij stellen alles in het werk om dit alsnog te kunnen aanbieden. 

NMBS biedt een speciaal treinticket aan, waarmee je van vrijdag 23 juni tot en met maandag 26 juni tegen halve prijs reist vanuit elk Belgisch station. Je ontvangt hiervoor een speciale code bij je festivalticket. 

Wij voorzien ook een ruime fietsparking (vlak aan het Atomium) voor de iedereen die met de fiets wenst te komen. Zij die toch met de wagen wensen te komen kunnen op eigen houtje parking proberen te zoeken in de buurt of een parkeerticket reserveren op onze eigen private parkings.

Meer info op onze mobiliteitspagina.

Is Couleur Café toegankelijk voor minder- en andersvaliden?

Zeker en vast, ontdek er hier alles over.

Wat zijn de parkeermogelijkheden ?

Wij raden iedereen ten stelligste af met de wagen te komen, om ecologische maar ook praktische redenen; er kunnen zich lange files vormen rond het festivalterrein. Voor wie geen andere keuze heeft en toch met de wagen komt, zijn er de volgende opties:

P1: Deze parking is gelegen op de Atomiumlaan en wordt enkel toegekend aan crew en bepaalde VIP’s. Indien u hiervoor geen toegang heeft gekregen, kan u die ook niet aanschaffen. Indien u dit wel toegekend kreeg, staat de uitleg op uw parkingvoucher.
P2: Deze parking is gelegen op de Madridlaan. U kan hiervoor binnenkort plaatsen kopen via onze ticketpagina. De weg naar deze parking staat duidelijk uitgelegd op uw parkingvoucher.

OPGELET: uw parkingvoucher is geldig tot 8u00 ’s ochtends van de daaropvolgende dag. Indien dus bijvoorbeeld een parkeerticket heeft voor zondag 25 juni, moet u ten laatste maandagochtend 26 juni om 8u de parking verlaten hebben. Om die reden raden wij de mensen met een Campingticket ten zeerste af deze parking te gebruiken. Het is ook ten strengste verboden te overnachten op deze parking.

Parkings B, T, M en E worden uitgebaat door Brussels Expo en zijn toegankelijk afhankelijk van de evenementen. U betaalt hier €10 per 24u maar wij kunnen niet garanderen dat er plaats zal zijn tijdens Couleur Café 2021. Meer info hier.