Couleur Café 2021

Mobiliteit

Gebruik het openbaar vervoer!

Couleur Café, Atomiumsquare, 1020 Brussel

Check Google Maps

Info voor specifieke toegankelijkheid

Tram, bus, metro: verplaats je gratis dankzij de MIVB en de steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Reis gratis met de metro, tram en bus (MIVB-net), dankzij de Eventpass-code bij je festivalticket. Je ticket bevat een 9-cijferige code (=EventPass), waarmee je een vervoerbewijs kan verkrijgen. Ga naar een GO-verkoopautomaat en toets de code die in die op je ticket staat en ontvang zo je EventPass.

De nieuwe locatie van Couleur Café, aan de voet van het Atomium is gemakkelijk bereikbaar met de MIVB. Neem metro, tram of bus!

Couleur Café is bereikbaar via de volgende lijnen
-        Metro 6, station Heysel/ Heizel
-        Tram 7, halte Heysel/ Heizel
-        Bus 84, 88 (N18 vrijdag en zaterdag), halte Heysel/ Heizel
-        Tram 51, 93, halte Stade/ Stadion (enkele minuutjes te voet)

Veilig en gratis naar huis met de Couleur Café nachtbussen en het Noctis-net
Tussen middernacht en 3u 's morgens brengen de Couleur Café nachtbussen en het Noctis netwerk je veilig en gratis naar huis. 6 nachtbussen vertrekken vanaf het Atomium naar heel het Brussels Hoofdstedelijk Gewest met een vertrek om de 15 minuten. De pendelbussen zijn gratis voor de festivalgangers op vertoon van het Couleur Cafe polsbandje. De pendelbussen rijden elke nacht van vrijdag tot en met zondag.

Bereid je terugreis voor en download onderaan de pagina binnenkort alle haltes per lijn + het plan in pdf.

Gratis Noctis-nachtnet
Vanaf de halte Centraal Station (aansluiting met de pendelbussen E en F) in het centrum van Brussel zijn de 11 Noctis buslijnen gratis beschikbaar door middel van je EventPass (= geldig vervoerbewijs) en op vertoon van je Couleur Café polsbandje. Het Noctis-netwerk rijdt enkel op vrijdag- en zaterdagnacht met een frequentie van 30 minuten.

 

NEEM DE TREIN

Maak de juiste keuze! Kom met de trein naar Couleur Café en reis H/T tegen halve prijs!

Je stapt af in station Brussel-Zuid. Van daar brengt metrolijn 6 (richting Koning Boudewijn) je in geen tijd naar Couleur Café (halte Heizel).

Met de NMBS-code bij je festivalticket kan je vanaf 07/06/2021 - 10 u. een Treinticket Couleur Café kopen op nmbs.be/couleurcafe. Met dit ticket reis je H/T tegen halve prijs.

Je treinticket is geldig voor 1 heen- en 1 terugreis in 2de klas van een Belgisch vertrekstation naar het station Brussel-Zuid in de periode van vrijdag 25 t.e.m. maandag 28 juni 2021.

Voor je metrorit H/T naar Couleur Café kan je de gratis Event Pass gebruiken. Haal de Event Pass af aan een GO-verkoopautomaat van MIVB.

Kom je uit het buitenland? Je Treinticket Couleur Café is geldig vanaf de Belgische grens tot het station Brussel-Zuid.

Alle info en tickets: nmbs.be/couleurcafe.

COLLECTO

COLLECTO, GEDEELDE NACHTTAXI AAN 5 €

Halte nr.091 Heysel/Voor tribune nr.3 (Atletenlaan 3, 1020 Laken) is vlakbij het festival.

Heb je een MOBIB-kaart? Bestel dan een Collecto tussen 23u en 6u ’s morgens via de vernieuwde app op www.collecto.be of op het nummer 02/800.36.36 voor slechts 5 euro brengt deze jou overal in Brussel.

Fiets / Motor

Fietsers kunnen hun fiets meenemen in de metro en de lagevloertrams. Parkeer je tweewieler veilig en gratis op onze fietsparking P1 op de Atomiumlaan vlakbij de publieksingang. De parking heeft een capaciteit van 1000 fietsen. Op deze parking kunnen ook Personen met een Beperkte Mobiliteit gratis parkeren. 

WAGEN

Wij raden iedereen ten stelligste af met de wagen te komen, om ecologische maar ook praktische redenen; er kunnen zich lange files vormen rond het festivalterrein. Voor wie geen andere keuze heeft en toch met de wagen komt, zijn er de volgende opties:

P1: Deze parking is gelegen op de Atomiumlaan en wordt enkel toegekend aan crew en bepaalde VIP’s. Indien u hiervoor geen toegang heeft gekregen, kan u die ook niet aanschaffen. Indien u dit wel toegekend kreeg, staat de uitleg op uw parkingvoucher.
P2: Deze parking is gelegen op de Madridlaan. U kan hiervoor binnenkort plaatsen kopen via onze ticketpagina. De weg naar deze parking staat duidelijk uitgelegd op uw parkingvoucher.
OPGELET: uw parkingvoucher is geldig tot 8u00 ’s ochtends van de daaropvolgende dag. Indien dus bijvoorbeeld een parkeerticket heeft voor zondag 27 juni, moet u ten laatste maandagochtend 28 juni om 8u de parking verlaten hebben. Om die reden raden wij de mensen met een Campingticket ten zeerste af deze parking te gebruiken. Het is ook ten strengste verboden te overnachten op deze parking.

Parkings B, T, M en E worden uitgebaat door Brussels Expo en zijn toegankelijk afhankelijk van de evenementen. U betaalt hier €10 per 24u maar wij kunnen niet garanderen dat er plaats zal zijn tijdens Couleur Café. Meer info hier.

Carpoolen

Het delen van uw rit stelt u in staat om de kosten te delen, is leuk en helpt het milieu. Carpool.be maakt het mogelijk om van overal naar het festival te reizen! 

 

Kom naar het festival met de trein, bus, carpool met Tictactrip!


Verminder uw CO2-voetafdruk tot het Couleur Café festival door de aanbiedingen van onze partnerbedrijven te vergelijken en te combineren. Eenmaal aangekomen in Brussel, kunt u genieten van gratis openbaar vervoer tot aan de Heizel via uw eventpass van de MIVB

.