Couleur Café 2019

Mobiliteit

Gebruik het openbaar vervoer!

Couleur Café, Atomiumsquare, 1020 Brussel

Check Google Maps

Info voor specifieke toegankelijkheid

Tram, bus, metro: verplaats je gratis dankzij de MIVB en de steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Reis gratis met de metro, tram en bus (MIVB-net), dankzij de Eventpass-code op je festivalticket. Je ticket bevat een 9-cijferige code (=EventPass), waarmee je een vervoerbewijs kan verkrijgen. Ga naar een GO-verkoopautomaat en toets de code die in die op je ticket staat en ontvang zo je EventPass.

De nieuwe locatie van Couleur Café, aan de voet van het Atomium is gemakkelijk bereikbaar met de MIVB. Neem metro, tram of bus!

Couleur Café is bereikbaar via de volgende lijnen
-        Metro 6, station Heysel/ Heizel
-        Tram 7, halte Heysel/ Heizel
-        Bus 84, 88 (N18 vrijdag en zaterdag), halte Heysel/ Heizel
-        Tram 51, 93, halte Stade/ Stadion (enkele minuutjes te voet)

Veilig en gratis naar huis met de Couleur Café nachtbussen en het Noctis-net
Tussen middernacht en 3u 's morgens brengen de Couleur Café nachtbussen en het Noctis netwerk je veilig en gratis naar huis. 6 nachtbussen vertrekken vanaf het Atomium naar heel het Brussels Hoofdstedelijk Gewest met een vertrek om de 15 minuten. De pendelbussen zijn gratis voor de festivalgangers op vertoon van het Couleur Cafe polsbandje. De pendelbussen rijden elke nacht van vrijdag tot en met zondag.

Bereid je terugreis vooraf en download binnenkort onderaan de pagina alle haltes per lijn + het plan in pdf.

Gratis Noctis-nachtnet
Vanaf de halte Centraal Station (aansluiting met de pendelbussen E en F) in het centrum van Brussel zijn de 11 Noctis buslijnen gratis beschikbaar door middel van je EventPass (= geldig vervoerbewijs) en op vertoon van je Couleur Café polsbandje. Het Noctis-netwerk rijdt enkel op vrijdag- en zaterdagnacht met een frequentie van 30 minuten.

Neem de trein

Maak de juiste keuze! Kom met de trein naar Couleur Café en geniet 50% korting op je treinreis!

Je stapt af in station Brussel-Zuid. Van daar brengt metrolijn 6 (richting Koning Boudewijn) je in geen tijd naar Couleur Café (halte Heizel).

Met de NMBS-code op je festivalticket kan je vanaf 05/06/2019 een E-treinbiljet Couleur Café kopen op nmbs.be/couleurcafe. Je geniet een fikse korting van 50%.

Opgepast: je festivalticket zelf is niet geldig als treinbiljet!

Je E-treinbiljet is geldig voor 1 heen- en 1 terugreis in 2de klas van een Belgisch vertrekstation naar het station Brussel-Zuid in de periode van vrijdag 28 juni t.e.m. maandag 1 juli 2019.

Gebruik voor je metrorit H/T naar Couleur Café de gratis Event Pass. Je haalt de Event Pass af aan eender welke GO-verkoopautomaat van MIVB met de MIVB-code op je festivalticket.

Festivalbezoekers uit het buitenland kunnen hun E-treinbiljet Couleur Café combineren met een vervoerbewijs dat geldig is tot de Belgische grens. Van daar is het E-treinbiljet geldig naar het station Brussel-Zuid.

Alle info en aankoop: nmbs.be/couleurcafe.

COLLECTO

COLLECTO, GEDEELDE NACHTTAXI AAN 5 €

Halte nr.091 Heysel/Voor tribune nr.3 (Atletenlaan 3, 1020 Laken) is vlakbij het festival.

Bestel een Collecto tussen 23u en 6u ’s morgens via de vernieuwde app op www.collecto.be of op het nummer 02/800.36.36.

Fiets / Motor

Fietsers kunnen hun fiets meenemen in de metro en de lagevloertrams. Parkeer je tweewieler veilig en gratis op onze fietsparking P1 op de Atomiumlaan vlakbij de publieksingang. Sinds dit jaar voorzien we in samenwerking met Bike For Brussels een veilige fietsenparking die bewaakt wordt door een medewerker. De parking heeft een capaciteit van minimum 500 fietsen. Op deze parking kunnen ook Personen met een Beperkte Mobiliteit gratis parkeren. 

WAGEN

Wie echt geen andere keuze heeft, kan met de wagen komen. Parkeren kan gratis in de buurt van de grote metrostations, vanwaar je dan de metro verder neemt. 

Voor Parking P2 naast het festivalterrein bieden we weldra ook tickets aan. Mensen met een parkingticket mogen hun wagen op deze parking laten staan tot 4u 's ochtends. Mensen die 3 dagen parking kochten, mogen deze dus laten staan tot maandagochtend 4u. Hierna moeten we de parking onvermijdelijk afsluiten. 

Deze parking P2 is enkel toegankelijk via de Atomiumlaan (volg de signalisatie!). Opgelet: de Eeuwfeestlaan zal niet toegankelijk zijn tussen het Atomium en het rond punt Louis Steens. Hou er rekening mee dat de reistijden kunnen oplopen. 

 

Kom naar het festival met de trein, bus, carpool met Tictactrip!


Verminder uw CO2-voetafdruk tot het Couleur Café festival door de aanbiedingen van onze partnerbedrijven te vergelijken en te combineren. Eenmaal aangekomen in Brussel, kunt u genieten van gratis openbaar vervoer tot aan de Heizel via uw eventpass van de MIVB

 

 

.