Couleur Café 2020

Vrijwilligers

Vrijwilligers 

We zijn in volle voorbereiding van de 31ste editie van Couleur Café. Sedert 3 jaar mogen wij het prachtige Ossegempark hiervoor gebruiken, gelegen aan de voet van het Atomium. Elk jaar verwelkomen we duizenden festivalgangers, om hen deel te laten nemen aan de magische beleving die Couleur Café is.

Ter herinnering: het festival wordt georganiseerd door een vereniging zonder winstoogmerk. Het heeft als missie om bekende en minder bekende artiesten in de schijnwerper te zetten. Het gaat dan om Belgisch of internationaal talent binnen het domein van de muziek, beeldende kunst, ambachten of wereldkeuken. Het festival speelt ook een belangrijke rol de ontwikkeling van het sociaal weefsel en verenigingsleven. Zo biedt het festival ook elk jaar de ruimte voor activiteiten die de universele solidariteit en de menselijke waarden belichten.

Om een festival van deze omvang te organiseren en in goede banen te leiden, hebben we vele handen nodig. Het slagen van de voorbije edities is dan ook in grote mate te danken aan de hulp van onze gewaardeerde vrijwilligers. Ook dit jaar rekenen we op jullie hulp.

Ben je doordrongen van de geest waarin Couleur Café georganiseerd wordt, en wil je bijgevolg ons vrijwilligersteam vervoegen? Inschrijven is heel simpel. Het volstaat om op de foto te klikken die van toepassing is op je situatie en de stappen te volgen.